Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Χιούμορ Τσιφόπουλου για Ναλμπαντη

Ένας φίλος που ήτανε υποψήφιος σύμβουλος με τον Γκυρινη από το βράδυ της Κυριακής το γλεντάει τόσο πολύ λες και βγήκε ο ίδιος δήμαρχος. Να σημειωθεί ότι δεν εκλέχτηκε αλλά κατά πως φαίνεται μικρή σημασία έχει γι αυτόν.
Διοργάνωσε γλέντι με κλαρίνα έξω από το μαγαζί του στη Μελικη και όλο το 24ωρο στέλνει μηνύματα σε διαδικτυακούς φίλους του κάνοντας πλάκα.
Ο λόγος για τον έξω καρδιά Θέμη Τσιφόπουλο που πριν από λίγο για να με πειράξει έστειλε φωτοσοπαρισμένη την φωτογραφία του Τσίπρα με το νταούλι με την φάτσα του μεγάλου χαμένου των εκλογών στην Αλεξάνδρεια Κώστα Ναλμπαντη.
Βρήκα την ενέργεια αυτή ως επίδειξη καλού χιούμορ, γέλασα είναι η αλήθεια και αποφάσισα να την δημοσιεύσω.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό. Αν όμως κερδίσει την ένσταση και βγάλει ακόμα έναν σύμβουλο τότε Θέμη θα βαράς εσύ το νταούλι

Ανώνυμος είπε...

καλά εσυ περιμενε να βγαλει εναν ακομη συμβουλο. μη βγαλει 2 - 3 ακομη προσεχε

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα γελάει όποιος γελάει τελευταίος. Ο Ναλμπάντης μπορεί να μην βγήκε Δήμαρχος και προσωπικά δεν πιστεύω να κερδίσει την ένσταση(μακάρι να την κερδίσει) αλλά ίσως του βγει σε καλό γιατί θα μπουχτίσει ο κόσμος επιτέλους με αυτούς που είναι στην εξουσία τώρα, και δεν θα θέλει ούτε να τους βλέπει.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ πες μας την άποψη σου για τους πανηγυρισμούς του Ναλμπάντη με τα νταούλι στους δρόμους της πόλης εν ετει 2019 ! Η δική μου γνώμη είναι ντροπή τέτοιες συμπεριφορές , μας γυρνάει δεκαετίες πίσω. Και η χθεσινή ανάρτηση της γυναίκας του στο facebook, που την κατέβασε λίγες ώρες μετά, αλλά κυκλοφορεί παντού πλέον , μας δείχνει το ποιόν των ανθρώπων. Ατελείωτο κόμπλεξ ανωτερότητας και αλαζονείας.Ευτυχώς γλυτώσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο τσιφοπουλος οτι κανει το κανει για να παιρνει εργα,τους μαθαμε τους εργολαβους της μελικης αλλα η αλεξανδρεια δεν θα το επιτρεψει.Μερικα ανθρωπακια με 10 τετραγωνικα πεζοδρομο πουλανε και τα αδελφια τους.Σας περιμενω εσας ολους εργολαβους εναν εναν .

Ανώνυμος είπε...

έτσι ακριβώς γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ήταν αυτή που γέλασε τελευταία μετά από τους πανηγυρισμούς των "άλλων". Ο κόσμος έδωσε την απάντησή του!! ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρια μου το κομπλεξ το εχεις εσυ ξερει ολοι η αλεξανδρεια πως κερδισε ο γκυρινης εδω βγηκατε φωτογραφια με τα σωβρακα ο κουγκας και γκυρινης και μιλας για κομπλεηξ εσυ και ανωτεροτητα?Ο αλλος βγηκε στην αγκαθια με το οπλο και πυροβολουσε και μιλας εσυ?Αυτοφωρο περασε και τον εβγαλε ο γκυρινης και τολμας εσυ?Κομπλεξ Συναλλαγη και τιποτα παραπανω .Ντροπη σε εσενα και στην οικογενεια σου ψευτοπολιτισμενη.Μαθε και μετα να μιλας.Πες μας ποσα πηρες?

Ανώνυμος είπε...

Η καζούρα (ας το πώ έτσι) στα πλαίσια του χιούμορ και ΜΟΝΟ είναι θεμιτή. Εαν ξεφύγει είναι κακή. Στην συγκεκριμένη φώτο καζούρα μπορώ να πώ ότι είναι. Πάμε παρακάτω. Σαν ψηφοφόρος του κώστα θα τον περίμενα πιο μάγκα μετά την ήττα του. Που κακά τα ψέμματα ήταν άσχημη εξέλιξη. Θα τον παρακαλούσα να μαζέψει τους δικούς του, να και τους πει απλά να το βουλώσουν. Εαν είχαμε σήμερα εκλογές δεν θα τον ψήφιζα με ΤΙΠΟΤΑ. Στην οποιαδήποτε κούρσα κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει. Πάντως ένας κερδίζει. Εχασε, πόνεσε, απο νικητής ηττημένος, αλλά το πολιτικό ήθος πρέπει να υπάρχει για να επανέλθεις. Η πολιτική μαγκιά που είπε στο δημοτικό συμβούλιο κάποιος δικός του, που μιλούσε , λές και μιλούσε σε μπαρμπάδες απο τα βουνά. Μαγκιά είναι να σηκωθείς και να διεκδικήσεις , ΟΧΙ να σε φταίνε μονάχα οι άλλοι και όχι εσύ. Και στην διαχείριση ήττας έχασε πανηγυρικά ο ναλμπάντης και έκανε υπερβολικά όμορφο νικητή τον γκυρίνη.