Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Έχει θέσεις για όλους ο Γκυρίνης - Ισχύει η συμφωνία

Το ότι θα συνεργαστεί ο Γκυρίνης με τον Πανταζόπουλο είναι γνωστό, το έχουμε εμπεδώσει, το γνωρίζουν άπαντες και δεν χρειάζεται να το λέμε ξανά και ξανά. Θεωρήστε το ως δεδομένο.
Η διοίκηση που θα προκύψει με δήμαρχο τον Γκυρίνη θα είναι αναλογικά μοιρασμένη στις δυο...... παρατάξεις με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνει κατορθωτό να ικανοποιηθούν προσωπικές φιλοδοξίες και ανάγκες για να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των 17 δημοτικών συμβούλων και να μπορεί η διοίκηση να "περνάει" τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι θέσεις ευθύνης είναι αρκετές και όλες έχουν αντιμισθία. Άλλες έχουν μεγαλύτερο ποσό άλλες μικρότερο. Για παράδειγμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έχει μισθό το μισό ενός αντιδημάρχου. Υπάρχουν λοιπόν θέσεις για όλους και στην περίπτωση που για κάποιες από τις θέσεις αυτές επιλεγεί να γίνει εναλλαγή στα μισά της θητείας δεν θα υπάρξει εκλεγμένος των δυο παρατάξεων που θα μείνει παραπονεμένος.
Πιο αναλυτικά. Οι θέσεις των αντιδημάρχων είναι πέντε. Οι θέσεις των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων είναι τρεις.
Μια θέση του προέδρου του σώματος και αμέσως έχουμε 9 έμισθες θέσεις. Ένας αριθμός ικανός να τους εξυπηρετήσει όλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε χωνεύω αλλά θα σε παρακαλώ να συνεχίσεις να γράφεις με την πένα σου για τον δήμο μας. Το ξαναλέω δεν σε χωνεύω ειλικρινά (σαν την πολιτική που υπηρετείς, όχι σαν άνθρωπο). Είσαι ο μόνος που τα λέει και δεν μασάει. Δεν περιμένεις διαφημίσεις για να πας με την μεριά κάποιου (εαν και έκλεινες προς κάπου). Συνέχισε πιο δυναμικά.