Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που έχασε ο Ναλμπάντης την εκλογή;

Ακούγεται ότι ως μια αιτία της ήττας του Ναλμπάντη ήταν η αποδοχή εκ μέρους του της στήριξης που του......
πρόσφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς αυτός ο ισχυρισμός είναι έωλος και άνευ περιεχομένου. Οι δεξιοί που ήθελαν να ψηφίσουν Ναλμπάντη το έκαναν "σταυρώνοντας" δεξιούς υποψήφιους συμβούλους και όσοι δεν ήθελαν είχαν μια "τριάδα" επιλογών να εκφραστούν.
Ο Ναλμπάντης χρειάστηκε στο ξεκίνημά του τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ναλμπάντη για να επιχειρήσει να εκφραστεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο αφενός και διότι δεν έβρισκε ανθρώπινο δυναμικό να στήσει ψηφοδέλτιο. Βέβαια, το αποτέλεσμα δείχνει ότι από την συνεργασία αυτή ο χαμένος είναι ο Σύριζα που δεν θα έχει στο νέο συμβούλιο δημοτικό σύμβουλο ενώ αντιθέτως αν "κατέβαζε" ψηφοδέλτιο με την απλή αναλογική πιθανόν να εξέλεγε δημοτικό σύμβουλο.
Τουτέστιν, δεν φταίει ο Σύριζα για την ήττα του Ναλμπάντη από τον Γκυρίνη την 2η Κυριακή. Τα αίτια είναι άλλα και πρέπει να αναζητηθούν από το επιτελείο του τέως αντιδημάρχου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη έχεις χάσει επεισόδια ..ο Τόλης ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ εδώ και 3 χρόνια είναι γραμμένος στο σύριζα και απαιτούσε από το γραφειο στήριξη και σταυρουδάκια τα κατάφερε και βγήκε .Αρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκπρόσωπο στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αλεξάνδρειας

Ανώνυμος είπε...

Χάρη ήταν λογικό ο Ναλμπαντης να πάει ως 1ος στο δεύτερο γύρο...απλά το ξερε και αυτός ότι ήταν απίθανο να γίνει Δήμαρχος με όποιον από τους 3 κι αν πήγαινε στο Β γύρο ...κι αυτό γιατί εκλογικά το ποσοστό του την Α΄ Κυριακή έπιασε ταβάνι.....και το γεγονός ότι πάλεψε στα ίσα τον νυν Δήμαρχο... το οφείλει αποκλειστικά στον ΧΑΛΚΙΔΗ ...κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι σ ένα δήμο καθαρά κεντροδεξιό όπως ο πρώην Δήμος Μελίκης επικράτησε Ο Ναλμπάντης. Όσο αφορά τον Σύριζα ...ούτε του δώσε ....ούτε του στέρησε ποσοστό....1ον γιατί δεν διαθέτει κομματικό μηχανισμό στο Δήμο Αλεξάνδρειας και 2ον ποτέ δεν δεν είχε αυτοδιοικητικά ερείσματα στις τοπικές εκλογές για αυτό και καταποντίστηκε αυτοδιοικητικά σ όλη την Ελλάδα ...ακόμα και το Κίνημα Αλλαγής κράτησε Δήμους και γενικά αυτοδιοικητικα τα πήγε ''περίφημα'' ως ένα κόμμα του 6% - 8% .

Ανώνυμος είπε...

Ναι φταίει ο συριζα. Ναι η Μακεδονία πόνεσε και θα πονάει. Οποιος είναι με τον συριζα δυστυχώς θα υποστεί και τις συνέπειες. Δες περιφέρεια αποτέλεσμα του συριζα. Δες σημο θεσ/νικης κτλ. Αρα ? Ναι φταίει η στήριξη του σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ναλπμάντης αυτό που έκανε ήταν επιτυχία. Για λίγο έχασε. Κατόρθωμα έκανε. Αλλά ως εκεί. Εχασε, χάθηκε. Εκεί πιστεύω ήταν οι τίτλοι τέλους . Εντελώς λάθος διαχείριση. Οσο για εαν ο ΣΥΡΙΖΑ επηρέασε το αποτέλεσμα? Πιστεύω ναι . Ειδικά την 2η Κυριακή. Ο γκυρίνης κούρασε, αλλά ο κώστας ακουγόταν σαν τον τσίπρα που δεν τον πιστεύει κανείς. Και στην τελική το ψηφοδέλτιό του ήταν λίγο απέναντι στον γκυρίνη. Οι περισσότεροι για να μην πάρουν μεταθέσεις κατέβηκαν. Ο νοών νοείτω .
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει ο Σφυριζα.
Γα όλα φταίνε οι .....γκόμενες.......

Ανώνυμος είπε...

Φταίει και στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.Αν ο Πανταζόπουλος επικοινωνούσε λίγο καλύτερα με την τσέπη και την έπειθε να αδειάσει λίγο,θα έκανε περίπατο με τους 2 τελειωμένος που κίνησαν γη και ουρανό για να πάρουν 29 και 28_τοις εκατο

Ανώνυμος είπε...

Για την αποχή δεν σχολίασες. Η αποχή ήταν νικητής. Κανένας δεν τους ήθελε και τους 2 τελικά. Αλλά όσοι δεν ψήφισαν έστω και λευκό να μάθουν να μην νίπτουν τας χείρας τους. Φτάνει με το δεν με νοιάζει. Αμα σε νοιάζει να ψηφίζεις, αμα δεν σε νοιάζει να μην μιλάς.