Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Προς τι το ευχαριστήριο στον Τσίπρα Χρήστο; Χάρη του κάνατε που είστε ξανά υποψήφιοι βουλευτές

Χρ. Αντωνίου, Φρ. Καρασαρλίδου, Γ. Ουρσουζίδης
Ανακοινώθηκαν ως γνωστόν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και στην Ημαθία όπως αναμένονταν οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές είναι παρόντες εκ νέου. 
Ο Χρήστος Αντωνίου με.....
δήλωσή του ευχαριστεί τον πρόεδρο του κόμματος και την επιτροπή που τον έχρισε εκ νέου υποψήφιο. Δηλώσεις τέτοιου τύπου είναι προφανές ότι είναι αχρείαστες αφού είναι πάγια τακτική όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές να είναι εκ νέου υποψήφιοι εκτός και αν δεν το θέλουν οι ίδιοι ή έχουν εκλεγεί σε άλλη θέση κλπ/
Συνεπώς το ευχαριστήριο στον Τσίπρα περισσεύει. Χάρη του κάνατε τόσο εσύ Χρήστο όσο και η Καρασαρλίδου και ο  Ουρσουζίδης που είστε υποψήφιοι γιατί το επιλέξατε εσείς, γιατί θέλετε να βάλτε πλάτη στον αγώνα που δίνει το κόμμα σας και ο κόσμος της Αριστεράς έναντι της ακροδεξιάς επέλασης.

Δείτε το:
Ευχαριστώ την Κ.Ε και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την εκ νέου επιλογή μου ως υποψήφιου Βουλευτή στη Π.Ε Ημαθίας. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές δίνει μια σκληρή μάχη, για λογαριασμό όλης της προοδευτικής παράταξης απέναντι στη σκληρή, ανάλγητη, κοινωνικά ακραία, νεοφιλελεύθερη δεξιά του Κ. Μητσοτάκη. 
Τη μάχη αυτή θα την δώσουμε όλοι μαζί, μέλη, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και δημοκρατικοί πολίτες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. 
Με συλλογικότητα και ευθύνη απέναντι στην ιστορία. 
Καλό μας αγώνα και με τη Νίκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δουλοπάροικε του συριζα στο καλό να πας. Αοσμος, άκαπνος, αόρατος στην τελική άχρηστος. Εβγαλες καλό μεροκάματο χρήστο δε λέω, αλλά μέχρι εδώ ήταν.Σε ψηφίσαμε επειδή σε νομίσαμε καλό παιδί, αλλά εσύ έβαλες πρώτα την τσέπη σου. Είναι πολλά τα λεφτά άρη θα με πείς. 2 μέτρα γούρνα (και πολλά είπα ) θα πάρουμε όλοι και εσύ μαζί. Αντίος αμίγκος σύντροφε της φακής.

Ανώνυμος είπε...

Παρε με μια φιφα να κοψω το τσιγαρο ελεγε ο τραγουδιστης τασος μπουγας. Ισχυει?