Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Μονόδρομος η ψήφος των δημοτών στον Ναλμπαντη

Αύριο οι δημότες της Αλεξάνδρειας έχουν μόνο μια επιλογή αν βέβαια δεν θέλουν να συνεχιστεί η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση που είναι έργο του πιο ανεπαρκή δημάρχου που πέρασε από την μεταπολίτευση ως σήμερα.
Ή μονοδρομική επιλογή είναι να καταψηφίσουν τον Γκυρινη. 
Αυτό σημαίνει ότι ......επιβάλλεται να επιλέξουν τον Ναλμπαντη επειδή αυτός είναι ο αντίπαλός του, επειδή η κάλπη αυτόν επέλεξε να σώσει τη μάχη με τον Γκυρινη. 
Η προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου να στήσει συνεργασίες με πρόσωπα προερχόμενα από την παράταξη του Πανταζοπουλου θα ήταν πολιτικά θεμιτή εφόσον η συνεργασία εδράζονταν σε σύμπτωση προγραμματικών θέσεων. Ωστόσο, όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι ο καταλύτης είναι οι 3 εμμισθες θέσεις που πρόσφερε ο Γκυρινης και έγιναν αποδεκτές ασμένως λες και το πρόβλημα της επόμενης μέρας είναι ποιοί θα είναι αντιδήμαρχοι!!!
Ο λαός του Δήμου Αλεξάνδρειας έχει υπόψη του τα δεδομένα και καλείται να εκφραστεί λογικά επιλέγοντας Ναλμπαντη. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και μονοδρομος ρε Χαρη. αδιεξοδο ειναι και το ξερεις

Ανώνυμος είπε...

Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Δεξιός είμαι. Νεοδημοκράτης να βλέπω στο περίπτερο της νέας δημοκρατίας να μοιράζουν ευρωψηφοδέλτια της νδ πασόκοι ,δεν είμαι. Πασόκοι που ψάχνουν ξανά λαγούμι να μπούν. Τα κλασικά άτομα , γλύφτες κτλ. Στο δια ταύτα : Ψήφισα πανταζόπουλο με την έννοια ότι προέρχεται απο τον χώρο μου, είναι καθαρός κτλ.
Αλλά να με κλείνει το μάτι και να με λέει ψήφισε γκυρίνη, ή ο νίκος τάκης να με λέει τι θα ψηφίσω δεν το δέχομαι. Ο γκυρίνης (καλός άνθρωπος προς Θεού) σαν δήμαρχος δεν πρόσφερε κάτι τον τόπο. Οπότε αύριο ψηφίζω ναλπάντη. Ας προσπαθήσει περισσότερο διότι δεύτερη ευκαιρία δεν θα έχει και αυτός. Και όσο για την τοπική της νδ ας κοιτάξει λίγο δεξιά διότι απο το να κοιτάει μόνιμα αριστερά θα στραβώσει ο λαιμός τους. Ας αφήσουν στην άκρη τους πασόκους διότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα στην νδ. Φτάνει με τους γλύφτες.

Ανώνυμος είπε...

Δε λέει και πολλά ο ναλπμάντης , απλά μπροστά στον γκυρίνη πιστεύω ότι είναι καλύτερος. Να το πώ απλά είναι πιο λαϊκός . Ο γκυρίνης και η κουστωδία του είναι σαν τους πάπες του βατικανού. Οι τιάρες τους λείπουν μόνο.
Κοινός τον κώστα τον χτυπάς την πόρτα και ανοίγει αυτόματα, τον πάνο θές 2-3 γραφεία και άμα τον δείς.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ο σταματης αντωνης τι @κατα ηθελε στην ομιλια γκυρινη. Παππου προς παππου πασοκ ειναι. Τι θελει ο πασοκ>? Ελεος. Πιος ο καραπασοκος που ειναι με γκυρινη και φτυνει τον ναλμπαντη που ειναι πασοκ. Θα περασουμε ομορφα.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μας έχεις κουράσει.ελεος πια

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας. Πάω να ψηφίσω. Με όλα αυτά που διαβάζω όχι μόνο εδώ, λευκό δαγκωτό. Δεν έχει ουσία όποιος και να είναι μάλλον.