Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Περίμενε 25 χρόνια ο Φώτης να πάρει "εκδίκηση" από τον Δημούλη μέσω του ...Ναλμπάντη!!!

Η φωτογραφία είναι της Επικαιρότητας
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο της βραδιάς των εκλογών στο εκλογικό κέντρο του νικητή Γκυρίνη μπορεί για τους περισσότερους να ήταν τα συχαρίκια του Σ. Κούγκα στον νικητή με το σώβρακο αλλά κατά την άποψή μου αυτό που έχει ουσία είναι η προσωπική προσέλευση στον χώρο τόσο του......
πρώην δημάρχου της Αλεξάνδρειας Φ. Πουρλιοτόπουλου όσο και του παλιού γραμματέα της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Νίκου Οικονομόπουλου.
Οι δυο άνδρες είναι καλτ φυσιογνωμίες στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και έχουν ταυτίσει την πολιτική τους διαδρομή και ύπαρξη με το ΠΑΣΟΚ.
Από το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα και οι δυο πήραν και έδωσαν πολλά. Ο πρώτος διετέλεσε υποψήφιος του κόμματος το 1981, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας και μετέπειτα δήμαρχος το 1990 όταν εκπαραθύρωσαν τον τότε δήμαρχο Μπρουσκέλη που και αυτός με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ είχε εκλεγεί.
Ο Φώτης Πουρλιοτόπουλος διετέλεσε δήμαρχος ως το 1994 και ηττήθηκε από τον Γιάννη Δημούλη που υποστηρίχτηκε από τη ΝΔ. Επιχείρησε ξανά να πάρει τη ρεβάνς στις δημοτικές του 1998 και όλοι γνωρίζουν ότι η υποψηφιότητά του επιβλήθηκε από τον Δ. Παράσχο στο ΠΑΣΟΚ παρά το γεγονός ότι όλοι γνώριζαν ότι δεν έχει καμιά τύχη. Τότε ήταν που κόπηκε η υποψηφιότητα του γιατρού Γιώργου Μουστάκα που όλοι θεωρούσαν πλειοψηφική έναντι του Δημούλη.
Ο Πουρλιοτόπουλος ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον Δημούλη και κατά πως φαίνεται δεν το ξεπέρασε. Η ζωή ορισμένες φορές παίζει περίεργα παιχνίδια και ο Ναλμπάντης παντρεύτηκε την κόρη του Δημούλη. Ο Πουρλιοτόπουλος βρήκε κατά πως φαίνεται την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς και δεν στήριξε τον Ναλμπάντη που στηρίζοντανα και από το ΠΑΣΟΚ αλλά στήριξε τον Γκυρίνη και όχι αθόρυβα αλλά φανερά.
Και το βράδυ της νίκης, όταν είχε οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα πήγε στο εκλογικό κέντρο για τα συχαρίκια παρέα με τον Ν. Οικονομόπουλο.
Ο καθένας είναι οι επιλογές του, λέει μια φράση και θα έκλεινα το σημείωμα με το εξής πολύ γνωστό γνωμικό: τα στερνά τιμούν τα πρώτα...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκρως απαράδεκτη η συμπεριφορά του κ Φώτη Πουρλιοτόπουλου , αλλά και του κ Νίκου Οικονομόπουλου. Δεν πήρανε εκδίκηση ούτε από το κ Δημούλη, ούτε και από το κ Ναλμπάντη. Με το να στηρίξουν έναν ανεκδιήγητο Δήμαρχο καταδικάσανε την Πόλη μας. Διότι και οι δύο είναι άνθρωποι τις κοινωνίας με υπόσταση και αποκλείεται να μην γνώριζαν τα τεκταινόμενα του Δήμου και γενικά την συμπεριφορά του Γκυρίνη. Λυπάμαι ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι το τρεξιμο που κάποτε καναμε για εσενα. Και τωρα, με τον Γκυρινη!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλα εδωσε το πασοκ σε αυτους που τοτε ολοι εκτελουσανε εντολες και αν δεν εκτελουσανε τοτε απειλες κατα του κοσμακη οτι θα χασουνε δουλειες και κτλ... Ολοι στην αλεξανδρεια ξερουνε ποιοι βολευτηκανε με μεγαλους μισθους στην ζαχαρη που την κατεστρεψανε αρκετοι της αλεξανδρειας,σε προξενεια,σε διπλοσυνταγογραφησεις που τους σωσανε κατι υπουργοι της πλακας.Το πασοκ δημιουργησε μια οικονομικη ελιτ της αλεξανδρειας 5 οικογενειων και σε αυτες δεν ειναι ο ναλμπαντης και το γνωριζουνε ολοι.Ψευτοπασοκοι της δεξιας τσεπης.....

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου Φώτη.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις χάσει ο σΦυριζας εκει να δείτε μαχαίρια που θα βγούν συντρόφια. Αλλά μια ζωή μαθημένοι στην κουτάλα είστε. Να βολεύεστε στο δημόσιο , να δουλεύουν οι @αλάκες και να πληρώνεστε. Και μόλις κάτι στραβώσει , τσούπ αντιπολίτευση. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο που θα πιάσετε στο στόμα σας τον πιο καθαρό δήμαρχο που πέρασε απο την Αλεξάνδρεια. Για τον Φώτη μιλάω. Μπορείς να του βάλεις χίλια κακά, αλλά όχι να τον πεις ανέντιμο. Οταν συντρόφια κατατρόπωνε ο γκίονογλου παρέα με τον ναλμπάντη άλλα συντρόφια ήταν καλά. Οταν ο ναλμπάντης στήριζε γκυρίνη ήταν καλά. Βλέπεις τώρα η πρώτη φορά αχρηστερά τελείωσε με τον πιο άσχημο τρόπο και ψάχνετε τρύπα να χωθείτε. Πολλοί απο εσάς θα κρατάτε σημαίες της νδ και θα βγαίνετε φώτο. Συντρόφια, περαστικά σας. Κάντε αυτοκριτική και επιτέλους να δουλέψετε που όλοι θέλετε δημόσιο. Σας σιχαθήκαμε να κλαίγεστε. Και στην τελική έδειξε πόσο λίγος είναι ο ναλμπάντης που πέρασαν 2 εβδομάδες και δεν είχε το θάρρος να παραδεχτεί την ήττα του και να πει ένα τυπικό μπράβο για την νίκη στον αντίπαλό του.
Σα δε ντρέπεστε τασίες . Αλλά τασίες θα είστε. Η τασία δεν ζήτησε συγνώμη απο τον ηλίθιο λαό που την έβαλε στην βουλή. ζήτησε συγνώμη απο τον σΦύριζα. Τι να λέμε τώρα ?
Ο κάθε αγράμματος πιάνει επιστήμονα στο στόμα του. Σαν τον πολιτικό μάγκα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφισατε αυτον που αποκαλουσατε κυριο τιποτα ο ανυπαρκτος δημαρχος και ψηφισατε με σκοπο να τιμωρησετε τον ναλμπαντη,την πολη σας τιμωρησατε και ποτε ενας εντιμος καθαρος ανθρωπος δεν ψηφιζει εναντιον της πολης του δημου αλεξανδρειας.Οσο για τον εντιμο ασε γνωριζουμε πως εφαγε τον μπρουσκελη με τον δηθεν δημοκρατικο πασοκ οποτε πηρε αυτο που του αξιζε.Εντολες στα προβατακια οσο για τον κυριο εντιμο δεξια ψηφισε και θα ψηφισει λογο γκυρινη.

Ανώνυμος είπε...

Αθλια και ελεεινή η συμπεριφορά της φράξιας των παλαιοπασοκων του Γιδά.
Το τριγωνο των Βερμούδων .....του Πουρλιοτοπουλου,Οικονομοπουλου και του υιου του φαρμακοποιού Αποστολη Θεμελή, εθαψε κι αυτη τη φορά το δημο μας.
Κι έχουμε και ταπαπαγαλάκια που τσιρίζουν για τον εντιμο Φωτη που ξεσχισε τον μέντορά του τον Μπρουσκέλη!
Ε λοιπόν τώρα που πήρατε το αίμα σας πίσω,δώστε μας πίσω την πολη μας βρε γελοία ανθρωπάκια......

Ανώνυμος είπε...

Αισχος αλήτες !
Εσεις δεν εκδικηθεικατε τον όποιο Ναμπάντη.
Εσείς σκωτώσατε την πόλη σας.
Ντροπή σας ξεφτιλες.

Ανώνυμος είπε...

Ναί ναί...για όλα φταίει ο φώτης. Για όλα όμως.