Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Πρόστιμο στον Δήμο Αλεξάνδρειας εξ αιτίας του ΣΜΑ- Ούτε λέξη από τον Γκυρίνη που είναι ο μοναδικός υπεύθυνος

-Πάνο, τι βλέπω εδώ; Φάγαμε πρόστιμο για τον ΣΜΑ;
-Δε βαριέσαι ρε Γιάννη, ποιος τους καταλαβαίνει. Ας βάλουν
όσα πρόστιμα θέλουν, εγώ πληρώνω;

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κιρκιλιανίδης που εσχάτως αποχώρησε από την παράταξη της διοίκησης και κατέστη ανεξάρτητος ανέφερε στην χτεσινή συνεδρίαση ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας "έφαγε" πρόστιμο εξ αιτίας του γεγονότος ότι η κατάσταση στον Σταθμό Μεταφόρτωσης είναι τραγική. 
Ο απερχόμενος Γκυρίνης αντί να..... ενημερώσει το σώμα σχετικά επέλεξε να τηρήσει σιγή ιχθύος και με το δίκιο του αφού είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το χάλι που επικρατεί στον χώρο αυτόν, είναι ο μοναδικός υπόλογος για το ότι το δημοτικό ταμείο πληρώνει πρόστιμα, είναι ο μοναδικός υπαίτιος που δεν δόθηκε έγκαιρη λύση και έγκαιρη αντιμετώπιση ώστε να μη μετατραπεί ο χώρος σε ανοιχτή χωματερή, να εκδηλώνονται πυρκαγιές και να μολύνεται ο περιβάλλον χώρος.

Το έγκλημα που συντελείται στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων είναι έργο Γκυρίνη και οι πολίτες το γνωρίζουν. Γνωρίζουν, αξιολογούν και θα κρίνουν στις ερχόμενες εκλογές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έλεγχος από το ελεγκτικό συνέδριο με εντολή από τα Κεντρικά του οργάνου αυτού για παράνομες αναθέσεις σε διάφορους χωρίς δημοπρασίες, χωρίς συμφωνητικά , χωρίς αναθέσεις, οι αναφερόμενοι προμηθευτές προχώρησαν σε κατασχέσεις από το ταμείο του Δήμου κατόπιν δικαστικών αποφάσεων, τα ποσά ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!!!!!! διενεργείται αυτό τον καιρό στο Δήμο Αλεξάνδρειας και κανείς από την Αντιπολίτευση δεν βγάζει άχνα γιατί? ??