Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Της Μελίκης το κάγκελο θα γίνει και σ΄ αυτές τις εκλογές;

Τόχει η Μελίκη, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αυτό που συμβαίνει με διαφορετικό τρόπο. Έχει το κάτι τις η Μελίκη και από το 2010 ως και σήμερα, τρεις εκλογικές μάχες δηλαδή, βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης.
Τη μια ήταν ο "ασθενής" που..... τελικά ήταν "βαριά άρρωστος", την άλλη ήταν η γούρνα του Δημητριάδη δίπλα στο γήπεδο της Μελίκης που έγινε αντικείμενο διαμάχης, τα αρχεία του δήμου που πήραν φωτιά και ακόμα να μάθουμε την αιτία και τώρα, το 2019, δίνουν τον τόνο ο Χαλκίδης που άρχισε τις "ανοιχτές" ομιλίες από το χωριό του και ο έρμος ο Καρέλης που κατά πως φαίνεται δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης και βγήκε στη δημοσιά του διαδικτύου να απαντήσει στον Χαλκίδη!
Για τον Καρέλη τί να πω; Καλό παιδί είναι και το λένε όλοι αλλά έχει άγνοια κινδύνου. Γι αυτό έχει "τραβήγματα" με την δικαιοσύνη εξ αιτίας της ανεμελειάς του και του "δε βαριέσαι" που κατέληξε ένας δήμος να μην έχει συντάξει επί πέντε χρόνια ισολογισμούς -απολογισμούς στα οικονομικά και τώρα τρέχει και δε φτάνει.

Ο Χαλκίδης όταν έκανε την αναφορά του στον Καρέλη ανάφερε ορισμένες παραλείψεις του μεταξύ των οποίων και αυτή για την οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο πρώην δήμαρχος. Ωστόσο, ο πολύμήχανος Μισέλ "ξέχασε" να καταμαρτυρήσει, να πει ότι στην ουσία επί θητείας Καρέλη το γενικό κουμάντο στο τότε δήμο Μελίκης το είχε ένας υπάλληλος που έχει όνομα και διεύθυνση και ώ του θαύματος ο ίδιος υπάλληλος είναι εκ των στενοτέρων συνεργατών του απερχόμενου δημάρχου Γκυρίνη!
Αλήθεια, ποιος είναι ο "πατέρας" της θεωρίας των συγκοινωνούντων δοχείων; Θα είχε κατά νου του τη Μελίκη, δεν γίνεται διαφορετικά. Ο Γκυρίνης έχει να πει για το γεγονός αυτό; 

Κλείνω με δυο αράδες σχετικά με την πρόταση που έκανε ο Χαλκίδης. Πρόταση -πρόκληση προς τον Γκυρίνη να βρεθούν αντιμέτωποι σε τηλεοπτικό πάνελ και να μονομαχήσουν. Νομίζω ότι η πρόταση αυτή είναι χωρίς κανένα αντικείμενο, χωρίς βάση αφού δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή για χίλιους λόγους.
Πολύ πιο χρήσιμο θα ήταν για τον πολίτη να βρεθούν σε πάνελ όλοι οι άλλοι υποψήφιοι και να εξηγήσουν γιατί θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, ποιο είναι το όραμά τους, σε τι ακριβώς διαφέρουν από τον Γκυρίνη, με ποιον τρόπο θα τα καταφέρουν να υλοποιήσουν τα όσα υποσχεθούν κλπ κλπ






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε απόλυτο δίκαιο. Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα για να μην πω πως είναι ακόμη χειρότερα!! Ο πρώην Δήμος Μελίκης δεν ήτανε απλός ασθενής, αλλά ασθενής που δεν έχει καμία πιθανότητα να γιατρευτεί!! Ο σημερινός αλλά και ο προηγούμενος Δήμαρχος έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βάλουν κάτω από το χαλί τα πολύ σοβαρά ζητήματα που έχουν σχέση με τον πρώην Δήμο Μελίκης. Και ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο αυτοί το έχουν καμάρι για όσα έχουν συμβεί. Και μάλιστα πολλές φορές ζητάνε και τα ρέστα!! Ποτέ δεν ανέφερε ο σημερινός Δήμαρχος αν και προκλήθηκε από την αντιπολίτευση σε χαλαρό όμως τόνο ούτε για τα ποσά που έχουν καταλογιστεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά ούτε και σε ποιους έγινε ο καταλογισμός. Αλλά και κρατικοί μηχανισμοί κρατούνε μια περίεργη στάση μια πρωτοφανή καθυστέρηση για την πρόοδο τις υποθέσεως των καταλογισμών με αποτέλεσμα να έχουν αποθρασυνθεί!! Αλά αυτό είναι το κράτος δικαίου. Μια καθαρίστρια που πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού για να ταΐσει τα παιδιά τις καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη!!! Ενώ για κάποια εκατομμύρια ευρώ του καταλογισμού κωφεύουν!! Ίσως οι …. Κύριοι των πράξεων αυτών να περιμένουν να έρθει η νέα δημοκρατία στην εξουσία και να περάσουνε κάποια τροπολογία τα μεσάνυχτα για παραγραφή. Τυχαία έφτασε σε αυτή την κατάσταση η χώρα??