Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ρεσιτάλ πανικού ή επιλογή σύγκρουσης από Ναλμπάντη; "Καλές δουλειές" εύχεται στους τοπικούς δημοσιογράφους και αυτοί .....

Είναι κάποια πράγματα που αδυνατώ να τα κατανοήσω. Στέλνει ο Ναλμάντης ένα ηλεκτρονικό μύνημα, το διαβάζω και μένω ...παγωτό. Αναρωτιέμαι: "είναι δυνατόν; δεν του είπε κανείς δίπλα του ότι δεν πρέπει να γράφει τέτοια;"
Κάθισε ο Ναλμπάντης λοιπόν στην καρέκλα του σήμερα το πρωί και σκέφτηκε με ποιον τρόπο θα επανέρθει στο προσκήνιο αφού η πρεμιέρα του στον Μάνθο έκανε δεν έκανε αίσθηση και άντε να απασχόλησε τον τοπικό τύπο ένα εικοσιτετράωρο το.....
πολύ. Γιατί, ως γνωστόν, κάθε θαύμα διαρκεί τρεις μέρες και το μεγάλο τέσσερις αλλά του Ναλμπάντη η πρεμιέρα πήγαινε για θαύμα μικρό αλλά ούτε αυτό δεν έκατσε.

Θέλοντας λοιπόν να επανέλθει στο προσκήνιο ο Ναλμπάντης σκέφτηκε ένα "ευχαριστήριο" που δεν είναι ακριβώς ευχαριστήριο αλλά είναι και ένα "συγνώμη" προς τον τοπικό τύπο που δεν τον φρόντισε όπως έπρεπε, δεν του βρήκε θέσεις στην πρώτη σειρά κλπ!!! Απορώ που δεν γράφει η ανακοίνωση αν οι καφέδες που ήπιανε οι τοπικοί δημοσιογράφοι ήταν καλοί ή όχι.
Έλεος ρε Κωστή, σταμάτα τις ανακοινώσεις αυτού του επιπέδου γιατί δε σε τιμούν. Αν είχες αντιληφθεί ή είχες γίνει αποδέκτης παραπόνων από τους δημοσιογράφους θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους δώσεις τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Είναι προφανές ότι δεν αυτός ο στόχος σου.

Η ανακοίνωση κλείνει με ένα "ευχαριστώ" στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα. Είναι προφανές ότι έχει χαθεί η μπάλα. Την αίθουσα του Μάνθου την γεμίζει ασφυκτικά ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων του Γιδά αλλά δεν το κάνει θέμα. Να γινότανε η εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο ή στο δημαρχείο βρε αδερφέ και να ευχαριστούσες τον κόσμο να το καταλάβω.
Αλλά είπαμε, το θαύμα διαρκεί 3 μέρες και το μεγάλο 4.... 

Το πιο ωραίο όμως ο Ναλμπάντης το αφήνει για το τέλος. Εύχεται στους δημοσιογράφους "καλές δουλειές"!!! Για όσους γνωρίζουν την ...αργκό καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για ευθεία προσβολή αλλά οι τοπικοί δημοσιογράφοι δεν ιδρώνουν από προσβολές και όχι μόνο δεν προσβλήθηκαν αλλά δημοσίευσαν και την ανακοίνωση χωρίς κανένα σχόλιο. Αμφιβάλω αν την διάβασαν δηλαδή αλλά πάντα έτσι γίνεται, δεν απορώ!!!

Η ανακοίνωση του Κ. Ναλμπάντη είναι η εξής:

Στον απόηχο της πρώτης εκδήλωσης που πραγματοποιήσαμε ως παράταξη "ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" την περασμένη Κυριακή στο Ξενοδοχείο Μάνθος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ που παραβρέθηκαν αλλά και όσους δνε μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά προέβαλαν το θέμα στα μέσα τους.
Ζητάμε συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλήψεις στη διοργάνωση, που ενδεχομένως να δυσκόλεψε την εργασία σας, και υποσχόμαστε ότι στην επόμενη εκδήλωση θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή χωροθέτηση των καθισμάτων ώστε να υπάρχει ικανοποιητικός χώρος για τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Σύντομα θα ενημερωθείτε για το ραντεβού μας με συνέντευξη τύπου, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για τα θέματα που εσείς θα θέσετε με τις ερωτήσεις για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Ευχαριστούμε επίσης, τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα μας, και με την αθρόα τους προσέλευση γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της εκδήλωσης εντός κι εκτός αιθούσης. Λάβαμε το ξεκάθαρο μήνυμα και προχωράμε μαζί τους σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα με καλή διάθεση για την επίτευξη της εκλογικής νίκης, ώστε το κεντρικό μας σύνθημα «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» να γίνει πράξη την προσεχή 4ετία.    
Έως τότε, εύχομαι καλές δουλειές σε όλους, με υγεία.

Με εκτίμηση
Κώστας Ναλμπάντης

Υπ. Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η ανακοίνωση δεν είναι τόσο άσχημη ας πούμε. Πιο πολύ μου θυμίζει πρωτάρη που δεν ξέρει να κινείτε και ζητάει συγνώμη επειδή έχει τύψεις για κάτι που δεν σκέφτηκε. Στην τελική δεν ήταν τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας για να πεί κάτι τέτοιο. Τες παν, λάθη πρωτάρη νομίζω και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΕΥΧΗ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΟ ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΘΕΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΚΟΥΛΗ.