Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Κιρκιλιανίδης σε Γκυρίνη: Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο για την Μελίκη;

Γ. Κιρκιλιανίδης
Στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ψηφίστηκε ακόμα μια αναμόρφωση του προϋπολογισμού στην οποία περιλαμβάνεται στην σελίδα 19 ένας κωδικός που αναφέρεται στον αλήστου μνήμης πρώην δήμο Μελίκης και σε αναπόδοτες κρατήσεις ύψους 75 χιλιάδων ευρώ.
Το ζήτημα ανέδειξε ο Κιρκιλιανίδης ως καλαμιά στον κάμπο, τραγικά μόνος και χωρίς κανείς εκ των συμβούλων της αντιπολίτευσης να πάρει το λόγο για να τον υποστηρίξει αφήνοντας για..... ακόμα μια φορά τον απερχόμενο σε ήρεμα νερά μαζί με τον στενό του συνεργάτη που που είναι υπόλογος μετά από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 
Ο Κιρκιλιανίδης επισήμανε ότι ο πρώην δήμος Μελίκης είναι ο "μεγάλος ασθενής" και αναρωτήθηκε "κάθε χρόνο το ποσό που έρχεται ήταν στα 35 χιλιάρικα και φέτος είναι αυξημένα, διπλάσια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν προσαυξήσεις. Ποιος θα πληρώσει τα πρόστιμα; Θα τα διεκδικήσει ο δήμος;".

Τόσο ο πρόεδρος του σώματος όσο και ο απερχόμενος δήμαρχος φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, να μην αναφερθεί το όνομα του υπαλλήλου στο όνομα των προσωπικών δεδομένων κλπ. Επειδή η διοίκηση είναι ευαίσθητη σε τέτοια ζητήματα καλώς έπραξε και μπράβο της....
Όσον αφορά στο αν διεκδικηθεί το πρόστιμο ο πρόεδρος του σώματος είπε ότι ο δήμος είναι υποχρεωμένος να το πράξει. Υποχρεωμένος είναι αλλά το θέμα είναι με ποιον τρόπο και ποιες μεθοδεύσεις θα το πράξει και ο νοών νοείτω.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια προσωπικά δεδομένα και μπούρδες, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός μαζί με τον Ράπτη το έχουν κρυφό καμάρι !!! Είναι αναπόδοτες κρατήσεις του υπόλογου τότε υπαλλήλου του πρώην Δήμου Μελίκης και σημερινού συνεργάτη του Γκυρίνη!! Με απόλυτη ευθύνη του Γκυρίνη δεν καταβάλλονται οι κρατήσεις αυτές με αποτέλεσμα να ανατοκίζονται κάθε χρόνο!! Κάπου τον κρατάει ο συνεργάτης του και ο Γκυρίνης με τον Ράπτη κάνουν την πάπια . Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί πρέπει να παρέμβουν άμεσα!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο Κιρκιλιανίδης είναι μόνος του στο συγκεκριμένο θέμα. Οι υπόλοιποι όταν μπαίνει αυτό το θέμα για συζήτηση φροντίζουν είτε να απουσιάζουν από την συζήτηση ,είτε να παραβρίσκονται και να παρουσιάζονται ως αγάλματα!!! ( Δες την σύνθεση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου και θα καταλάβεις ) Άλλος πάλι σύμβουλος όλα τα χρόνια κατακεραύνωνε τον Γκυρίνη έφθασε μάλιστα να τον καταγγείλει για πλαστογραφία απόφασης τις Οικονομικής Επιτροπής και τώρα? Σιγοτραγουδά το : χέρι – χέρι με τον …..λεβέντη!!!!!! Για αυτό ήρθε στο μυαλό μου εκείνο που ακούστηκε από τον αείμνηστο Σπύρο Καλογήρου: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ…….

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στην Αλεξάνδρεια και όχι μόνο κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό σε νέα διασκευή το γνωστό τραγούδι με τα πεντοχίλιαρα. Ο νέος στίχος έχει ως εξής.

Αυτά τα 500ευρά
που μοιάζουν πετσετάκια
Τα παίρνουν με την σέσουλα
Να γίνουν ?? ψιφαλάκια.