Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Σε απολογία η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την ακροδεξιά ρητορική της! Δυο μέτρα και δυο σταθμά ο Μητσοτάκης

Θα επιμείνει ή θα τα
κάνει ..γαργράρα ο πρό-
δρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας;
Έβαλε μια ανακοίνωση η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας η οποία δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από μια αντίστοιχη ενός ακροδεξιού γκρουπούσκουλου ή από τις ανακοινώσει του Φαήλου!
Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας θεωρεί ότι όλοι όσοι ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών είναι "προδότες" αλλά επίσης προδότες είναι και όλοι όσοι μπορούσαν να την εμποδίσουν αλλά δεν το έπραξαν εννοώντας ευθέως τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Παυλόπουλο!
Οι ΟΝΝΕΔίτες της Ημαθίας είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση έχουν με τον λεγόμενο φιλελεύθερο χώρο αλλά είναι εμφανώς ακροδεξιοί και κατά τύχη...... βρίσκονται στη ΝΔ. Βέβαια τα παιδιά έχουν πάθει πολιτική παράκρουση όταν βλέπουν το κόμμα τους να έχει τη φρασεολογία του Σαμαρά και του Βορίδη, να σέρνεται πίσω από τους παπάδες στα συλλαλητήρια, να διαβάζει "ηρωικές" ανακοινώσεις και δηλώσεις τοπικών στελεχών και πολιτευτών και στην τελική να την πατάνε γιατί απλώς είπανε τα ίδια αλλά τόλμησαν να διαφωνήσουν και με τον ίδιο τον Μητσοτάκη.
Η κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ κάλεσε σε απολογία τον πρόεδρο της Ημαθίας Αλ. Καλαϊτζίδη με το σκεπτικό ότι " Η ΟΝΝΕΔ έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, τόσο με δελτία τύπου, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Διοίκησης. Σε όλες αυτές τις ανακοινώσεις γίνεται η δέουσα σκληρή κριτική σε μια κακή και επιζήμια συμφωνία, χωρίς όμως εκφράσεις οι οποίες δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ».
Είναι προφανές ότι η ανακοίνωση λέει ψέματα και "αδειάζει" την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας. Τόσο η ΝΔ όσο και κεντρικά της στελέχη υιοθέτησαν πλήρως τη γραμμή περί "προδοσίας" και ανταλλαγμάτων σε βουλευτές που ψήψισαν την εν λόγω συμφωνία που είναι τελείως άδικο να την πληρώνει ο Καλαϊτζίδης και η παρέα του που διοικούν την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.
Και κλείνω με το εξής. Ο πρόεδρος της οργάνωσης της ΝΔ στην Αθήνα κατηγορήθηκε ότι προέτρεπε τον κόσμο να στέλνει απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές να μην ψηφίσουν την συμφωνία. Στον εισαγγελέα πήγε παρέα με τον Αυγενάκη και η ΝΔ δια του Μητσοτάκη τον κάλυψε πλήρως. 
Είναι προφανές ότι το εν λόγω στέλεχος έχει άλλη βαρύτητα σε σχέση με τον Αλ. Καλαϊτζίδη της Ημαθίας και γι αυτό ρίχνεται στην ...πυρά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ