Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Πλήρης η κυριαχία των ακροδεξιών στον Αγροτικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας- σχόλιο

Όταν έλεγα και έγραφα ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας έχει μετατραπεί σε εργαλείο διάχυσης της πολιτικής της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ ορισμένοι παρατηρούσαν ότι υπερβάλω. Ωστόσο, μια σειρά παρεμβάσεων με καθαρό αντιπολιτευτικό πρόσημο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό μου.
Τελευταία παρέμβαση του εν λόγω συλλόγου που πλέον έχει χάσει την αρχική του δυναμική είναι το.... δημόσιο κάλεσμα στα μέλη του να συμμετάσχουν στο σημερινό εθνικιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αυτοί που κυριαρχούν στον εν λόγω σύλλογο εμφορούνται από αντίστοιχες απόψεις, έχουν ιδανικά τους χουνταίους (ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται) και κοσμούν τα προφίλ τους στο φ/β με ακόντια, σάρισσες και ήλιους της Βεργίνας αλλά πλείστοι εξ αυτών δεν παραλείπουν να κάνουν τακτικές επισκέψεις στο καζίνο ή να πάνε για αγορές στην ΠΓΔΜ.
Βεβαίως επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά να επισημάνω το λάθος που βρίσκεται στην ανακοίνωση και δείχνει εύγλωττα την γλωσσική επάρκεια της ελληνικής κοινής.
Βρείτε το κι εσείς:
"Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως παρότι ο σύλλογος μας εκπροσωπεί συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο δεν είναι δυνατό να μείνει αμέτοχος όσο αναφορά το τρέχον εθνικό ζήτημα της ψήφισης ή όχι συμφωνίας των Πρεσπών από τη βουλή των Ελλήνων στις 20/1".

Δεν υπάρχουν σχόλια: