Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η μίζερη διαχείριση της υπόθεσης με τις αφίσες βουλευτών. Σχόλιο

Την άποψή μου για την διαχείριση του ζητήματος των αφισών που ακροδεξιοί κύκλοι οργανωμένα κόλησαν σε τέσσερις νομούς της Μακεδονίας και στις οποίες εικονίζονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με το ερώτημα αν θα προδώσουν τη Μακεδονία την ξέρετε. Η κυβέρνηση έπρεπε κατά τη γνώμη μου να το....
διαχειριστεί "επιθετικά", δηλαδή να βγει ένα βήμα μπροστά από τους ακροδεξιούς και να επιχειρήσει να συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί τους. Αντιθέτως, είδαμε μια μίζερη διαχείριση όπου κυριάρχησε η πολιτική κλάψα με αποτέλεσμα να χαθεί το κύριο, το επίδικο που είναι αυτή καθαυτή η συμφωνία των Πρεσπών, τα οφέλη που προκύπτουν κλπ.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η νομαρχιακή οργάνωση του Σύριζα στην Ημαθία η οποία εξέδωσε μια ανακοίνωση σχετικά και η οποία λέει τα εξής:

Κωστόπουλος Τ
Γραμματέας ΝΕ Ημαθίας
ΣΥ΄ΡΙΖΑ
"Τραμπούκοι της ακροδεξιάς σε όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκονται ενταγμένα, ανώνυμα ανάρτησαν αφίσες με τις φωτογραφίες των βουλευτών στην Ημαθία, Πιερία, Πέλλα και Χαλκιδική με προφανή λόγο να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές ώστε να μην ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Πάντα αυτοί οι "τύποι" δρούσαν στο σκοτάδι, πάντα με την κουκούλα, πάντα καλυμμένοι πίσω από τον όχλο, γιατί φοβούνται το φως, τον διάλογο και την δημοκρατία, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν πολιτικά κέρδη, με κύριο σκοπό την ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: