Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Επίδειξη πολιτικού πολιτισμού από τον Μπρουσκέλη αν και οι εθνοβαρεμένοι ψηφίζουν κι αυτοί

Νίκος Μπρουσκέλης
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης με δημόσια παρέμβασή του κατακρίνει την ενέργεια των αγνώστων να τοποθετήσουν αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με το ερώτημα "εσύ θα προδώσεις την Μακεδονία;".

Ο Μπρουσκέλης παίρνει ευθεία και σαφή θέση έναντι του συμβάντος αυτού κάτι το....
οποίο πρέπει να επισημανθεί σε αντίθεση με τα άλλα στελέχη του Πασόκ στην Ημαθία που δε βρήκαν χρόνο να συγκρουστούν με τους σκοτεινούς κύκλους που πουλάνε ανέξοδο και ανώνυμο "πατριωτισμό".
Η παρέμβαση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι ο πολιτικός χώρος του Μπρουσκέλη πατώντας σε δυο βάρκες θέλει να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών και βεβαίως ως υποψήφιος βουλευτής έχει ανάγκη της ψήφου και αυτών των "εθνοβαρεμένων" που συμμετέχουν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια.

Γράφει στον "τοίχο" του ο γιατρός τα εξής:

"Είναι απαράδεκτη η στοχοποίηση ανθρώπων βάσει των πολιτικών τους πεποιθήσεων, ακόμα κι αν διαφωνεί κανείς με αυτές.
Η ανάρτηση αφισών με τα πρόσωπα των βουλευτών που θα ψηφίσουν την συμφωνία, στην οποία η πλειοψηφία των πολιτών διαφωνούμε, δεν συνάδει με το ήθος του λαού μας και τις βαθιές δημοκρατικές μας ρίζες.
Στη δημοκρατία οι λύσεις δίνονται με εκλογές και όχι με απειλές και διαπόμπευση.
Σε κάθε περίπτωση, τέτοια φαινόμενα πρέπει να είναι απόλυτα καταδικαστέα από κάθε δημοκράτη πολίτη, χωρίς ναι μεν αλλά και χωρίς κάτι ανάλογο να γίνεται κατά το δοκούν.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: