Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξάνδρεια που τελικά πήγε καλύτερα απ΄ ότι αναμένονταν....


Το άγχος του μεγάλο και η έγνοια του στα ...κόκκινα. Ο Γ. Απατσίδης χτες το απόγευμα πέρασε ένα "υψηλής πίεσης" δίωρο αλλά στο τέλος "αποζημιώθηκε" αφού η ....αίθουσα γέμισε, οι συνάδελφοί του στο ψηφοδέλτιο έδωσαν το "παρών" και έγινε μια ουσιαστική και πάνω από όλα ανθρώπινη συζήτηση εκτός διαδικασίας και ...πρωτοκόλλου.

Όπως είχε ανακοινωθεί, στην Αλεξάνδρεια θα ερχόταν ο Φλωρίδης για να παραχωρήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης συνέντευξη τύπου αλλά και για να δει από κοντά τους φίλους και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν το κόμμα στις δύσκολες στιγμές που περνάει αλλά και στηρίζουν τον υποψήφιο της περιοχής του δήμου  Αλεξάνδρειας, τον Γ. Απατσίδη.
Ο Φλωρίδης όμως δεν ήρθε διότι τον "υποχρέωσαν" οι Γρεβενιώτες να επισκεφθεί την πόλη τους εκτός προγράμματος και ως εκ τούτου δεν περίσσευε χρόνος να έρθει και στην Αλεξάνδρεια δεδομένου ότι στις 7μμ ήταν προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην Βέροια.

Στην αίθουσα του καφέ Garden συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτές του Γ. Απατσίδη. Ο υποψήφιος βουλευτής κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα έως ότου μάθει οριστικά ότι η επίσκεψη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ήταν αδύνατον να έρθει στην πόλη. Τότε, μπήκε στην αίθουσα και ζήτησε συγνώμη για το ...στήσιμο. Λες και έφταιγε αυτός.
Όμως, πριν προλάβει να τελειώσει την λέξη του άρχισαν να έρχονται οι συνάδελφοί του. Πρώτη μπήκε η Χ. Ουσουλτζόγλου, υποψήφια στο Επικρατείας, ο Φ. Καραβασίλης με την Ζησέκα στην συνέχεια.
Όλοι μαζί κάθισαν και άρχισε μια συζήτηση αρκούντως αποκαλυπτική που θύμιζε άλλες εποχές. Εποχές περασμένων δεκαετιών που σε τίποτα δεν θύμιζαν το ΠΑΣΟΚ των αυτοδύναμων κυβερνήσεων που τα στελέχη του μιλούσαν με αλαζονεία και καβαλώντας καλάμια.
Ο υποψήφιος της περιοχής της Αλεξάνδρειας, ο Γ. Απατσίδης μίλησε συναισθηματικά και πολιτικά και είπε ότι ο τόπος χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ παρά τα λάθη του και τις παραλείψεις του και έδωσε την είδηση ότι στο εξής θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης. Αυτό ερμηνεύεται ότι τόσο σε οργανωτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο ο Γ. Απατσίδης πλέον ταυτίζεται με το ΠΑΣΟΚ και αναλαμβάνει να το ...αναστήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: