Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ

Στο δύσκολο και σκληρό αγώνα του λαού μας ενάντια στην πολιτική ιμπεριαλιστών ΕΕ και ΔΝΤ, ντόπιων μεγαλοαστών και των κυβερνήσεών τους που καταδικάζουν εργατική τάξη και λαϊκά στρώματα σε ανείπωτη φτώχια-εξαθλίωση, ανεργία , ζωή δίχως δικαιώματα και προοπτική, οι....
δυνάμεις των δύο κομμάτων Μ-Λ ΚΚΕ και ΚΚΕ (μ-λ) που υπηρετούν την υπόθεση του λαϊκού, αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος συμμετέχουν δίνοντας τη δική τους ξεχωριστή συμβολή.

Οι κρίσιμες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων θέτουν στην ημερήσια διάταξη με επιτακτικό τρόπο το καθήκον της συνένωσης των προσπαθειών, της κεντρικής πολιτικής συνεργασίας, της ενίσχυσης των δυνάμεών μας στα πλαίσια του λαϊκού, αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος, ενός προσανατολισμού που τον υπηρετούμε χρόνια. Δώσαμε τη δύσκολη μάχη των διπλών εκλογών του 2012,οργανώνοντας ταυτόχρονα τη μετωπική μας συνεργασία και πέραν των εκλογών και έπειτα από το 2012 μέσω της ΠΑΑΣ-Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιμπεριαλιστική Συνεργασία.

Η εκλογική μας συνεργασία δεν αποτέλεσε ευκαιριακή συμπόρευση, χωρίς αρχές. Αποτέλεσε και αποτελεί καρπό κοινών εκτιμήσεων, πολιτικών στόχων σε βασικά ζητήματα αλλά και διάφανης και ξεκάθαρης στάσης στο αίτημα της πολιτικής συσπείρωσης και συνεργασίας. Γι’ αυτό και η συνεργασία αυτή έχει συνέχεια και όχι μόνο εκλογική αλλά με την παρουσία μας στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, σε κάθε πολιτικό, κοινωνικό, ταξικό μέτωπο από τον Οκτώβρη του 2013 μέσω της ΛΑ-ΑΑΣ-Λαϊκής Αντίστασης-Αριστερής Αντιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, εκφράζοντας τις ανάγκες των καιρών , του λαϊκού αγώνα και αγώνα και της ταξικής πάλης.

Οι δυνάμεις των δύο κομμάτων και ανεξάρτητοι αγωνιστές όλο αυτό το διάστημα ανοίγουν δρόμο, χαράζουν μια αναγκαία και βασική κατεύθυνση αποδεικνύοντας πως οι δυνάμεις του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος είναι εδώ, μάχιμες , πάντα μπροστά στις πολιτικές εξελίξεις, δίπλα στον κόσμο της δουλειάς, παλεύοντας να συσπειρώσουν και να εμπνεύσουν. Να εμπνεύσουν για ένα ισχυρό κίνημα του λαού μας, αντιμπεριαλιστικό, ανάγκη και έλλειψη των ημερών μας. Για ένα πλατύ μέτωπο αντίστασης ενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα, προάσπισης των άμεσων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων και συμφερόντων του λαού μας, για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις πολιτικές μας ελευθερίες.

Όχι για μία αριστερά εξάρτημα του αστικού πολιτικού συστήματος υποταγμένη στις απαιτήσεις ιμπεριαλιστών και μεγαλοαστικής τάξης .Όχι για μία Αριστερά ηττοπαθή, συμβιβασμένη, αναχωρητική, κούφιων υπερεπαναστατικών λόγων και μικροαστικού εξεγερτισμού.

Για μία ανεξάρτητη απ’ την κυρίαρχη αστική τάξη Αριστερά ,ισχυρή, αξιόπιστη, κομμουνιστική. Ένα αυθεντικό μαρξιστικό-λενινιστικό κόμμα που θα εκφράζει ασυμβίβαστα την εργατική τάξη και το λαό μας, τα ταξικά μας συμφέροντα.

Για μια κομμουνιστική Αριστερά όπλο για την εργατική τάξη και το λαό που με την ύπαρξη, την οικοδόμηση, την πάλη της θα ξεδιαλύνει απάτες, αυταπάτες, θα εκπληρώσει τις προσδοκίες και τα όνειρά μας, θα ολοκληρώσει τους αγώνες μας.

Στηρίξτε τις δυνάμεις της Αντίστασης και του Αγώνα 

Ψηφίστε ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

Ψηφοδέλτιο Ημαθίας 
Καρβαγιώτη Αναστασία 
Μωραϊτοπούλου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: