Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα ΝΙΚΗΣ και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ από την Αλεξάνδρεια


Δ.Τ/Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από μέλη, φίλους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ αίθουσα του....
Δημοτικού Συμβουλίου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Ημαθίας Χρήστο Αντωνίου, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κώστα Λαπαβίτσα, Γιώργο Ουρσουζίδη, Εύη Παπαγιαννούλη και Δημήτρη Χαμπίδη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την επανεκκίνηση της οικονομίας παρουσιάζοντας τα πρώτα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση της αριστεράς και τα οποία έχουν αναλυτικά παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας την απέλπιδα προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών από τον κ. Σαμαρά επισήμαναν πως ο φόβος έχει πια αλλάξει στρατόπεδο και τώρα πια φοβούνται και τρέμουν τη λαϊκή ετυμηγορία εκείνοι που οδήγησαν με τις πολιτικές τους τη χώρα στα βράχια και το λαό στην εξαθλίωση, τρέμουν και φοβούνται τώρα την κρίση των πολιτών η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Π. Γκυρίνη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές εξέφρασαν τη βεβαιότητα για τη μεγάλη ΝΙΚΗ και την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσαν το λαό της Ημαθίας να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ καθαρή, πεντακάθαρη εντολή διακυβέρνησης, να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ ευρύτατη αυτοδυναμία, τονίζοντας πως αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδυναμία του λαού.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: