Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΓΚΥΡΙΝΗΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ- ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Η παράταξη του Π. Γκυρίνη έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μια πολύ σοβαρή καταγγελία που αφορά σε εκβιαστικές πρακτικές υποψηφίων συμβούλων της για να υφαρπάξουν την ψήφο τους.
Η καταγγελία είναι:
Όλα περιμέναμε να τα δούμε αλλά τα τελευταία περιστατικά έχουν περάσει κάθε όριο και μας αναγκάζουν να μιλήσουμε ονομαστικά και με στοιχεία. Καταγγέλλουμε την πρακτική της...

παράταξης που διοικεί το δήμο Αλεξάνδρειας διότι υποθάλπει εκβιαστικές πρακτικές υποψηφίων συμβούλων της με σκοπό να μεταπείσουν ολόκληρες οικογένειες ή και μεμονωμένους συμπολίτες και να τους αναγκάσουν να τους ψηφίσουν.
Με ωμό εκβιαστικό τρόπο υποψήφιος σύμβουλος στην Μελίκη του Δημητριάδη εκμεταλλευόμενος την θέση του σε βιομηχανία της περιοχής απείλησε με σκαιό τρόπο γυναίκες εργαζόμενες στην βιομηχανία ότι αν δεν τον ψηφίσουν θα απολυθούν την Δευτέρα των εκλογών.
Επίσης, εδώ και μέρες σύζυγος υποψήφιας συμβούλου  του Δημητριάδη εκμεταλλευόμενος την θέση του σε κρατική υπηρεσία ασκεί φοβερή ψυχολογική βία σε συμπολίτες που κυρίως είναι επαγγελματίες ότι αν δεν ψηφίσουν και μάλιστα με «σημαδευμένα» ψηφοδέλτια θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα μαζί του.

Επειδή θεωρούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι μόνο ένα κλάσμα των όσων συμβαίνουν και απ΄ όσο γνωρίζουμε συμβαίνουν πολλά ανάλογα θα πρέπει να πούμε με απόλυτο και σαφή τρόπο ότι ως παράταξη σήμερα και ως αυριανή διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας αύριο θα επιληφθούμε όλων αυτών των περιπτώσεων και θα κινηθούμε για να προστατεύσουμε αυτούς τους συμπολίτες που έπεσαν θύματα αυτών των εκβιαστικών πρακτικών.
Επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα του κράτους για να κινηθούν οι ανάλογες διαδικασίες και οι εκβιαστές των συμπολιτών να τύχουν των συνεπειών που τους αναλογούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η βία η νοθεία ο εκβιασμός και ο εξαναγκασμός σε νόθευση εκλογικού αποτελέσματος είναι ποινικά κολάσιμος πράξη. Έχω την γνώμη ότι πρέπει να καταγγελθούν στους αρμοδίους για να μπούνε τα πράγματα σε τάξη. Σχετικά με τον συγκεκριμένο κρατικό υπάλληλο που όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν οι αρμόδιοι των εσωτερικών υποθέσεων που επιλαμβάνονται άμεσα. Άλλωστε ο συγκεκριμένος κύριος κατά επανάληψη προκαλεί με την συμπεριφορά του απέναντι στους πολίτες. Συγκεκριμένα κάτοικοι του Νεοχωρίου έχουν προβεί και σε καταγγελίες εις βάρος του για επιλεκτική είς βάρος τους συμπεριφορά. Επί των καταγγελιών όμως θεωρώ φρόνιμο να ενημερωθούν οι Εισαγγελικές Αρχές για τα περεταίρω.