Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΛΑ.Σ.Αλεξάνδρειας:Θα αγωνιστουμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα από την όποια αντιλαϊκή τοπική διοίκηση προκύψει στο δήμο Αλεξάνδρειας

Όλοι εμείς που συνασπισθήκαμε και συμμετείχαμε στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας, ευχαριστούμε εκείνους τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους κατά τη εκλογική διαδικασία.

Όπως και προεκλογικά είχαμε δηλώσει όχι μόνο δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους, αλλά και ..
με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε μέσα αλλά και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για να πραγματοποιηθούν όσα έχουμε εξαγγείλει. 

Γνωρίζουμε ότι έχουμε ευθύνη όχι μόνο να συμβάλουμε αποφασιστικά στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών μας, αλλά και για να αποτρέψουμε τα χειρότερα από την όποια αντιλαϊκή τοπική διοίκηση προκύψει στο δήμο Αλεξάνδρειας, για να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των συνδημοτών μας, να ανοίξουμε δρόμους ευημερίας και προκοπής, με τους δημότες μας πρωταγωνιστές των εξελίξεων. 

 Για την δημοτική παράταξη "ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" 

Ο επικεφαλής της παράταξης 
 Χρήστος Αλευράς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ!
ΔΥΝΑΤΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!
ΤΟ <> ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

KYRIA ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΑΝΤΟΠΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΤΡΙΑΔΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 3,5 ΕΥΡΟ......ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ.....ΚΥΡΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Στο πλατύ συμβαίνουν πολλά, εκ των οποίων το 99% είναι αρνητικά. Αν οι καταστηματάρχες (όσοι τουλάχιστον ζουν εκτός τόπου και χρόνου) δεν επανέλθουν στην πραγματικότητα, η ελεύθερη αγορά θα τους ρίξει "Μαύρο", όπως έριξε στον Δημητριάδη.
Κύριε Αλευρά, λυπάμαι που δε σας ψήφισα, αλλά εύχομαι οι καιροί να σας βοηθήσουν να κάνετε το έργο σας όπως επιθυμείτε, για έναν καλύτερο τόπο και να μη χρειαστεί εγώ και η υπόλοιπη νεολαία να φύγει εκτός πόλης (ή ακόμα χειρότερα, εκτός χώρας, πράγμα που θα είναι μονόδρομος αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα.) Θα σας πρότεινα να συνεργαστείτε με τον κύριο Σπυρίδη και να ανατρέψετε αυτό το αρνητικό κλίμα όσο μπορείτε. (Δυστυχώς ούτε τον κο. Γκυρίνη & τις Ελιές του εμπιστεύομαι, ούτε τον κο. Δημητριάδη και την Νεα Δημοκρατία του, και λαμβάνοντας υπόψην τις θέσεις που λάβατε στο Δ.Σ., είναι μονόδρομος η συνεργασίας σας με τον κο. Σπυρίδη)