Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στις 10 Ιουνίου ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α) ανακοινώνεται ότι το δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Τρίτη 10 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτό όλες τις μέρες της εβδομάδας, πλην των επισήμων εθνικών εορτών και αργιών καθώς και των τοπικών αργιών. Ειδικότερα, τις καθημερινές (Δευτέρα έως και Παρασκευή) το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ, το Σάββατο και την...
Κυριακή. 

Οι εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο ξεκινούν την Τετάρτη 28 Μαΐου. Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες, ενώ απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης, από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί), στην οποία να πιστοποιείται η υγεία και η ικανότητα για άθληση, καθώς και ότι δεν υφίσταται δερματολογικό νόσημα. 

Για πληροφορίες και εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Επιχείρησης (οδός Βεροίας, δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας), στο τηλ. 23330-25390 από 8.00-14.00, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας: 

  • δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι διαθέτουν «κάρτα μέλους» την οποία εκδίδει η Κοινωφελής Επιχείρηση. Το κόστος εγγραφής για την απόκτηση της κάρτας μέλους είναι 10 ευρώ. Με την χορήγηση της κάρτας μέλους, οι πολίτες αποκτούν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο δημοτικό κολυμβητήριο και χρήσης όλων των εγκαταστάσεών του που προσφέρονται στο κοινό. 
  • στο κολυμβητήριο επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που διαθέτουν κάρτα μέλους και είναι: 
  • α) άνω των 18 ετών και εφόσον έχουν γνώση καλής κολύμβησης, β) ηλικίας 12-18 ετών, εφόσον υπάρχει υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή του κηδεμόνα τους, γ) κάτω των 12 ετών, μόνο εφόσον συνοδεύονται από ενήλικες.
  • για τη χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών και άλλων κοινόχρηστων εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, ορίζεται αντίτιμο, το ύψος του οποίου κυμαίνεται ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες (ημερήσιας χρήσης τις εργάσιμες μέρες ή και τα σαββατοκύριακα, μηνιαίας χρήσης, για ένα ή περισσότερα άτομα της ίδιας οικογένειας). Το αντίτιμο των υπηρεσιών του κολυμβητηρίου, για κάθε περίπτωση, θα παραμείνει στα περσινά επίπεδα. Τα μέλη του κολυμβητηρίου συμμετέχουν στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, που περιλαμβάνουν εκμάθηση κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες, aqua-aerobic, θεραπευτική υδρο-γυμναστική και ελεύθερη κολύμβηση κατά τις ώρες κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: