Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Έγραφε προφητικά ο Ν. Μπρουσκέλης για την πέτσινη δημοσκόπηση...

Ν. Μπρουσκέλης
Έγραφε ο Νίκος Μπρουσκέλης στο φ/β για την περιβόητη δημοσκόπηση του Αγγελιοφόρου που έβγαζε δήμαρχο τον Δημητριάδη και μάλιστα με δέκα μονάδες διαφορά τα εξής: 
"To ακούσαμε κι αυτό. Την δημοσκόπηση στον Δήμο Αλεξάνδρειας την παρήγγειλε η εφημερίδα Αγγελιοφόρος. Φαντάζομαι γιατί όλη η Αλεξάνδρεια διαβάζει την συγκεκριμένη εφημερίδα ή γιατί οι υπεύθυνοι της εφημερίδας είχαν μεγάλη αγωνία να μάθουν και να πληροφορήσουν το κοινό τους για το...
εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο μας... Είπαμε. Κυριακή κοντή γιορτή."

Και ήρθε η Κυριακή που ήταν κοντή γιορτή και βγήκαν τα αποτελέσματα και η δημοσκόπηση πήγε στράφι. Τζάμπα πληρώθηκαν τόσα χιλιάρικα αλλά ουδείς επηρεάστηκε. 
Ουδείς «μάσησε» από το εξόφθαλμο της παραπαίουσας πανικόβλητης διοίκησης Δημητριάδη που επιχείρησε να χειραγωγήσει το εκλογικό σώμα. 

Το θλιβερό της υπόθεσης ήταν ότι ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος ως τελάλης της εταιρίας δημοσκοπήσεων ανέλαβε από μικροφώνου στην συγκέντρωση της Μελίκης να στηρίξει την «δημοσκόπηση» λέγοντας ότι έγινε με όλα τα επιστημονικά δεδομένα!!! 

Ε, αν γίνονται δημοσκοπήσεις με όλα τα επιστημονικά δεδομένα και πέφτουν έξω όπως αυτή τότε οι επιστήμονες θα πρέπει να σκίσουν τα πτυχία τους. 
Νισάφι με τις παπάρες που ακούμε όλο αυτό το διάστημα από τον απερχόμενο αλλά και από τα παπαγαλάκια του που τις τελευταίες μέρες σίγησαν είναι η αλήθεια.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και σε είχα σε εκτίμηση Μπρουσκέλη, όσο γίνεται να σε έχει κάποιος πάντα... Θες να μας πεις δηλαδή, οτι ο Δημητριάδης πλήρωσε μια εφημερίδα, να βγάλει αποτελέσματα δημοσκοπήσεων για όλους τους δήμους, με σκοπό να δείξει οτι θα βγει πρώτος στην Αλεξάνδρεια;

Ότι να'ναι. Να σου πω το εξής:
Εμένα με πήραν τηλέφωνο 3 το μεσημέρι για την δημοσκόπηση, και όπως οι περισσότεροι συμπολίτες μου, τους είπα "κλείσε σε παρακαλώ, είναι ώρα κοινής ησυχίας". Οπότε ναι, ας σκίσουν τα πτυχία τους οι "Επιστήμονες" που έπαιρναν μεσημεριάτικα, γιατί δεν τα αξίζουν.

Κι αν δεν το δέχεσαι αυτό, καλό θα ήταν να ξέρεις οτι η στατιστική επιστήμη είναι απο τις πιο δύσκολες για έναν και μοναδικό λόγο: εμπλέκεται ο ανθρώπινος παράγοντας στη μέση. Δηλαδή, μπορεί εγώ να τους είπα οτι θα ψηφίσω "Γκυρίνη" (καλύτερα να μου κοπεί το χέρι φυσικά), και στην κάλπη να έριξα "Αλευρά". Και γι'αυτό η στατιστική δεν θα είναι ποτέ ακριβής.

Όχι "κύριε" Μπρουσκέλη, δεν παρήγγειλε κανένας Δημητριάδης ούτε πλήρωσε τα αποτελέσματα. Και πολύ χρόνο σπατάλησα να σου πω τα αυτονόητα, αλλά βλέπεις, στον βωμό της δημοσιότητας, κανουμε και τον γάιδαρο να πετάει...

Ανώνυμος είπε...

"Κύριε" ανώνυμε.
Μην πανικοβάλλεστε. Πολύ καλά έγραψε ο γιατρός. Κυριακή κοντή γιορτή.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 4: 23 καταλαβαίνω σε έτσουξε τόσο ο θρίαμβος του Γκυρίνη όσο και εκλογή του Μπρουσκέλη. Εσύ να εξακολουθείς να είσαι ένα από τα πολλά παπαγαλάκια του Δημητριάδη. Όμως σε ενημερώνω ότι θα φας πολύ τυρί!! Πλάκες ολόκληρες!! Ε στο πολύ πολύ να πάς για υδρονομέας στον Κούγκα. Άντε γεια και περαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψηφίζω Δημητριάδη "Κύριοι" ανώνυμοι. Καλύτερα να μου κοπεί το χέρι. Εσείς είστε τα παπαγαλάκια του γκυρίνη, που μόλις βγεί κάποιος και μιλήσει με λογικά επιχειρήματα αμέσως είναι "παπαγαλάκι", "τσούζεται", "τρώει τυρί" και "θέλει θέση". Μακάρι ο Γκυρίνης να τα κάνει καλύτερα απο τον Δημητριάδη, αλλα δυστυχώς δεν το βλέπω, μόνο φανφάρες και κατηγορίες μέχρι στιγμής. Και μη σκάτε, όταν τελειώσουν οι εκλογές, ο Γκυρίνης θα σας βολέψει, όπως τα 200άρικα που έσκασε σε κόσμο στο Πλατύ, και τα 50ρικα έξω απο τα εκλογικά κέντρα. Γι'αυτό δε θα πάει αυτός ο τρόπος μπροστά. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.