Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου / Θα είναι όλοι εκεί;

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 στις 8μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας το Δημοτικό Συμβούλιο με λίγα θέματα στην...
ημερήσια διάταξη που όμως με μια πρώτη ανάγνωση είναι και "αποκαλυπτικά". Περιλαμβάνονται επιχορηγήσεις σε συλλόγους που φαίνεται ότι επείγουν πολύ και συγκροτούνται επιτροπές παραλαβής του έργου Μεταφόρτωση απορριμμάτων και του δρόμου πρόσβασης προς αυτό.
Ότι κι αν είναι θα το δούμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που θα είναι η πρώτη μετά την τεράστια ήττα της διοίκησης Δημητριάδη και θα έχει την αξία της να δούμε πόσοι θα παρουσιαστούν και και με τι ύφος θα παρουσιαστούν...



1. Εκλογή υδρονομέων άρδευσης έτους 2014 και καθορισμός της αμοιβής τους

2. 7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014

3. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ»

4. Ανακοίνωση ορισμού επιτροπής για την παραλαβή και τον έλεγχο της ποιότητας των υλικών του έργου«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ»

5. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις οδών στο Δήμο Αλεξάνδρειας» (ΑΜ 141/2010-ΤΥΔΚ).

6. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «Διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών στις περιοχές επέκτασης Αμπελότοποι και Β. Τμήμα Αγ. Γεωργίου» (ΑΜ 75/2010-ΤΥΔΚ).

7. Έγκριση ή μη της αριθ.43/2014 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας» με τίτλο «Λήψη απόφασης για 9η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. “Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας”»

8. Λήψη απόφασης για χρηματική επιχορήγηση ή μη του «Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βρυσακίου Ν.Ημαθίας» προς ενίσχυση πολιτιστικής δραστηριότητας.

9. Λήψη απόφασης για χρηματική επιχορήγηση ή μη του «Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου – Λιανοβεργίου Ημαθίας – Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» προς ενίσχυση πολιτιστικής δραστηριότητας.

10. Λήψη απόφασης για χρηματική επιχορήγηση ή μη του «Κέντρου Έρευνας Ρουμλουκιώτικης Λαογραφίας και Παράδοσης (Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π.) Αγκαθιάς Ημαθίας» προς ενίσχυση πολιτιστικής δραστηριότητας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε και για αυτό δεν κάνει!!! Από μέσα το διαβάζει και το διαβάζει λάθος!! Και για αυτό δεν έχει το θεό του ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

ο πρωην δημαρχος να προσφερει την κεφαλη του για πατσα. Αληθεια ο κουγκας υπαρχει? ΠΟυ ειναι ρε το καλοπαιδο?

Ανώνυμος είπε...

Τα δύο μπουμπούκια τις Ημαθίας καμαρώστε τους!! Αυτοί οι δύο μας έσωσαν χρόνια τώρα. όμως έστω και αργά τους σώσαμε και εμείς. Καί έτσι ο ένας ψάλη και ο άλλος θα τραγουδάει στα πανηγύρια, γιατί για εκεί είναι!!!!