Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Μέσα σε 4 μήνες δόθηκε λύση στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας εν μέσω κρίσης

-Ήταν τόσο δύσκολο να βρεθούν τα χρήματα ή αδιαφορούσαν όλοι;

Ήταν αρχές Απριλίου όταν στην Αλεξάνδρεια ήρθε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ι. Συναδινός και συνοδεία του δημάρχου Π. Γκυρίνη και του βουλευτή του Σύριζα Χρ. Αντωνίου επισκέφθηκαν δυο..... πολύπαθα σημεία. Το κλειστό γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο και το γήπεδο της πόλης. Ο ΓΓΑ έγινε αποδέκτης ενός αιτήματος όλων των φορέων που χρησιμοποιούν το κλειστό. Ζήτησαν όλοι τους να αντικατασταθεί το παρκέ γιατί είναι ακατάλληλο σε τέτοιο βαθμό ώστε να προκαλεί τραυματισμούς στους αθλητές.

Ο Δήμος όχι μόνο συνηγόρησε αλλά πρόταξε το αίτημα αυτό συνεπικουρούμενος και από τον βουλευτή του Σύριζα.

Για τα ελληνικά δεδομένα και μέσα σε χρόνο ρεκόρ η ΓΓΑ ενέκρινε το έργο της αντικατάστασης του παρκέ και διαθέτει ποσό 85 χιλιάδων ευρώ για τη δουλειά αυτή. Παρά την οικονομική δυσπραγία και στενότητα φαίνεται ότι βρίσκει λύση ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους αθλητές της περιοχής. 

Ο ΓΓΑ συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο
Αλεξάνδρειας μπαίνει στο γήπεδο της πόλης
Ωστόσο, ο ΓΓΑ δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο άλλο μεγάλο καραγκιοζιλίκι που όταν το είδε απόρησε, έμεινε άναυδος. Είδε αυτό που βλέπουμε εμείς τόσα χρόνια και το έχουμε συνηθίσει. Το γήπεδο διαθέτει ταρτάν μόλις 200 μέτρων και το υπόλοιπο είναι άφτιαχτο. Δεν βρήκε χρήματα ο ΓΓΑ για να το προχωρήσει αν και άφησε κατά την επίσκεψή του στο γήπεδο ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: