Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αναμένεται νέα κόντρα Χαλκίδη με Κυτούδη και Συρόπουλο σε λίγο- Αρχίζει σε 1 ώρα το δημ. Συμβούλιο και ετοιμάζουν επίθεση!

Ανάμεσα στα πυρά των Κυτούδη και Συρόπουλου θα βρεθεί σε λίγο αντιδήμαρχος Παιδείας Ισ. Χαλκίδης για ακομα μια φορά αφού οι δυο έχουν επιλέξει το δρόμο της αντιπαράθεσης
Σε λίγα λεπτά θα αρχίσει τη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας και εκτός των......  θεμάτων που θα συζητηθούν στις δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις (η πρώτη συνεδρίαση που θα αρχίσει στις 3μμ είναι ειδική) θα κυριαρχήσει για ακόμα μια φορά η διένεξη μεταξύ Χαλκίδη και των δυο προέδρων των ισάριθμων σχολικών επιτροπών Κυτούδη και Συρόπουλου.
Ως γνωστόν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με επιστολή του τις προηγούμενες μέρες που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποδόμησε κυριολεκτικά τους ισχυρισμούς των δυο προέδρων ξεκαθαρίζοντας ότι η νομιμότητα θα εφαρμοστεί είτε έτσι είτε αλλιώς.

Είναι βέβαιο, λένε οι πληροφορίες μου, ότι οι δυο πρόεδροι θα ζητήσουν το λόγο για να απαντήσουν στον αντιδήμαρχο και είναι αυτονόητο ότι θα προκληθεί ένταση και θα ακουστούν για ακόμα μια φορά λεκτικές κορώνες που σε τελική ανάλυση κάνουν πολιτική ζημιά στον ίδιο το δήμαρχο που του μένει μόνο μια λύση, να ζητήσει την παραίτηση των δυο προέδρων ώστε να ηρεμήσει το τοπίο και η παράταξη γενικότερα.

Με ενδιαφέρον στην ...παραπολιτική λοιπό η σημερινή συνεδρίαση που θα μεταδοθεί και αυτή μέσω διαδικτύου από το κανάλι του δήμου Αλεξάνδρειας το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: