Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δυναμικά στο προσκήνιο της ΝΔ ο Κώστας ο Αυστραλός από το Κλειδί - Σίγουρη υποψηφιότητά του- Τρέμουν Βεσυρόπουλος και οι επίδοξοι υποψήφιοι

Ο Κώστας ο Αυστραλός με μια κυρία το όνομα
της οποίας δε γνωρίζω στην ΔΕΘ
τεκμήριο της αυθευντικότητάς του. Δεν έβαλε κανέναν να το διαβάσει, να το διορθώσει, να το ρετουσάρει ρε αδερφέ αλλά το άφησε όπως ήταν. Ήθελε να είναι αυθεντικός και τα κατάφερε. Μπορεί βέβαια να δυσκολεύεσαι να το διαβάσεις εφόσον γνωρίζεις στοιχειωδώς ελληνικά αλλά άμα τα καταφέρεις τότε αντιλαμβάνεσαι το επίπεδο και τον βαθύτερο, τον εσωτερικό κόσμο των Νεοδημοκρατών που αγωνίζονται μέρα και νύχτα μέσα στις κτηνοτροφικές μονάδες αλλά αυτοί περήφανα στηρίζουν ΝΔ και έχουν για «Θεό» τον Κυριάκο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλα σχεδια απο το Βεσυροπουλο και εκλογικες μηχανοραφιες αλλα σχεδια για την αναπτυξη δεν βλεπω απο τον επιδοξο του υπουργειου οικονομικων του Μητσοτακη. Δεν τον αφηνουν ησυχο τα προεκλογικα μαγειρεματα εξουδετερωσης των αντιπαλων του.

Ανώνυμος είπε...

Αποστολη κινδυνευει η βουλευτικη σου εδρα στις επομενες εκλογες, οχι φυσικα απο τον Αυστραλο ,αλλα απο τον κακο σου ευατο, την πνευματικη σου ανεπαρκεια(πτυχιουχος ΤΕΙ Λογιστικης),τσιγκουνης με πολλα καβουρια στις τσεπες κλπ. Κυταξε γιατι ο Κυριακος δεν αστειευεται και με δεδομενο οτι στηριξες Τζιτζικωστα και Μειμαρακη μαλλον θα πας στα αζητητα.Την αλλη φορα περισσοτερα.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές τις έλειπε!!!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ -ΔΑΣΚΑΛΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟ. ΓΙΑΤΙ. ΠΡΩΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ 12 ΕΤΩΝ ΜΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΑ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ....ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΣΜΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ -ΒΛΕΠΕ ΦΙΛΗΣ- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Η ΕΣΤΩ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΙΓΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ..........ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΧΛΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ. ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΗ ΜΟΥ Η ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΗ........

ΣΤΕΛΙΟΣ -ΔΑΣΚΑΛΟΣ είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΗ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.... Η ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ