Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρίς προβλήματα ο δήμος Αλεξάνδρειας από την βροχόπτωση - φωτογραφίες

Παρά τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε δυο μέρες τώρα δεν προκλήθηκαν ζημιές στην πόλη της Αλεξάνδρειας ούτε όμως και στον ευρύτερο δήμο.

Το δίκτυο των ομβρίων υδάτων της πόλης λειτούργησε άψογα όπως επίσης και το υπό.....
κατασκευή δίκτυο ομβρίων στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο 722ΤΜΧ όπου δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα όπως αυτά που είχαμε δει προ μηνών όταν πλημμύρισαν πάρα πολλές σκηνές.
Το κανάλι που καθάρισε η ΔΕΥΑ προ μηνών και που βρίσκεται στα όρια του κέντρου και στην πίσω πλευρά του γηπέδου λειτούργησε καλά και η στάθμη του νερού δεν έφτασε στα ανώτατα όρια και συνεπώς η στράγγιση του κέντρου ήταν καλή.

Το γεγονός ότι εγκλωβίστηκε στην υπόγεια διάβαση στο Πλατύ ένα ΙΧ είναι προφανώς αμέλεια του οδηγού που παρότι γνωρίζει ότι μαζεύεται νερό στο συγκεκριμένο σημείο αυτός επέλεξε να περάσει από κει αντί να κάνει τον γύρο για να πάει στο σπίτι του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να καλέσει την πυροσβεστική να τον ...τραβήξει.

Βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί ως πρόβλημα το γεγονός ότι ορισμένες αυλές σε χωριά του δήμου που γέμισαν με νερό διότι δεν μπορούσε να γίνει ικανοποιητική απορρόφηση. Ο όγκος του νερού ήταν πολύς και το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί νερό στις αυλές που όμως μετά από κάποια ώρα  στράγγιξε. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε στην φωτογραφία όπου εικονίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Κιρκιλιανίδης σε αυλή στα Τρίκαλα το μεσημέρι. Τώρα, όλα είναι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: