Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η επιστημονική συνεργάτης του δημάρχου Αλεξάνδρειας απαντάει σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ"

Σοφία Κωταϊδου
επιστημονική συνεργάτης
δημάρχου Αλεξάνδρειας
ανασφάλεια απέναντι στο ασυνήθιστο και το διαφορετικό. Ο δύσπιστος το αντιμετωπίζει ως απειλή και επομένως καταλαβαίνει την ταυτότητα του σαν σωσίβιο και όχι σαν εφαλτήριο, οπότε εμπνέεται από το οικείο και το δεδομένο, ΠΟΤΈ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ».
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΣΟΦΙΑ ΚΩΤΑΪΔΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ M.Sc
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ M.Sc

Με τιμή
Σοφία Κωταϊδου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ απαράδεκτη την τοποθέτηση τις Κωταίδου, και επικίνδυνη για το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. Υπερέβη τα εσκαμμένα. Πού ακούστηκε συνεργάτης του κ Δημάρχου να ασκεί κρητική σε τοποθετήσεις Δημοτικών συμβούλων. Δεν διαβάζω την τοπική εφημερίδα Ο ΠΟΛΙΤΗΣ , όμως είχε κάτι να πεί για το δημοσίευμα τις εφημερίδας θα έπρεπε να αποταθεί με επιστολή τις για να αποκαταστήσει τυχόν αδικία αν προέκυπτε από το δημοσίευμα. Αυτό είναι άλλο θέμα , και άλλο είναι να ασκεί κρητική σε ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ δημοτικούς συμβούλους. Αν επιθυμεί να κάνει διάλεξη τότε θα πρέπει να αλλάξει υπηρεσία. Αν θέλει να ασκεί κρητική σε εκλεγμένους θα πρέπει να κατέλθει ως υποψήφια και αν εκλεγεί τότε μάλιστα να τοποθετηθεί επί παντός θέματος. Πιστεύω πως αυτό έγινε εν αγνοία του κ Δημάρχου. Περιμένω από τον κ Δήμαρχο, και τον κ Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να τοποθετηθούν επί του προβλήματος που προέκυψε, διαφορετικά οι συνειρμοί του κάθε καλόπιστου αναγνώστη θα οργιάζουν.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ένας τακτικός αναγνώστης σας.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε πολιτης έχει το ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΣΚΕΊ ΚΡΙΤΙΚΉ τόσο σε δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης όσο και της αντιπολιτευσης. Επειδή δηλαδή εκλέχτηκαν αυτό σημαίνει πως έχουν άσυλο και μπορούν να ενεργούν και να λένε ο,τι θελουν? Μάλλον η δική σου αποψη συνάδει με τα πρότυπα της δικτατορίας και μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνη.

Ανώνυμος είπε...

Οφειλόμενη απάντηση στον ανώνυμο 11: 11 από ανώνυμο 9: 38. Κατά αρχήν σας επιστρέφω τα περί των δικτατορικών απόψεων μου. Γράφω Ελληνικά δεν ξέρω τι καταλαβαίνεται εσείς. Βεβαίως και ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα κρητικής προς τους δημοτικούς άρχοντες, όμως η συγκεκριμένη κυρία δεν απαντά ως απλή πολίτης αλλά ως επιστημονική συνεργάτης του ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Και μάλιστα με απύθμενο θράσος κάνει παρατηρήσεις σε ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ συμβούλους γιατί? Γιατί τόλμησαν να ασκήσουν κρητική σε κάτι που θεωρούσαν παράλογο. Και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας κάνει διάλεξη περί του τρόπου και των θέσεων που μπορεί να εκφράζει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος. Και αυτά μετά το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο δημοτικό συμβούλιο ήτανε παρούσα γιατί δεν εξέφρασε αυτές τις απόψεις τις εκεί? Η ενέργεια τις κατά την άποψη μου προσβάλει βάναυσα τον κ Δήμαρχο και για το λόγο αυτό ζήτησα να τοποθετηθούν τόσο ο κ Δήμαρχος όσο και ο κ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν έχει αδικηθεί από την εφημερίδα Ο ΠΟΛΙΤΗ έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να ζητήσει την αποκατάσταση τις αδικίας αλλά μέχρι εκεί τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτία.

Σας Μόχλα σας ευχάριτα και πάλι για το βήμα που μου παραχωρείται.

Ανώνυμος είπε...

Απαντησε προσωπικα ως ενεργός πολιτης. Δεν βλεπω πουθενά στο κείμενο της να υπογραφει ως ειδικός συνεργατης.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 3: 52 Επειδή μας παραχωρείται χώρος για να εκφράζουμε τις απόψεις μας και αυτό από μέρος μου είναι απόλυτα σεβαστό, θα σταματήσω την αντιπαράθεση μαζί σας, απλώς θα σας θυμίσω ότι η εν λόγω κυρία είναι συνεργάτης του Δημάρχου με μισθό ειδικού Συμβούλου. Αλλά αν θέλετε δημόσια σε κάποιο μέσο μαζικής και επομένως σας καλώ να αντιπαρατεθούμε για το συγκεκριμένο και όχι μόνο σχετικά με την λειτουργία τις εν λόγω κυρίας.