Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Γέμισε η αίθουσα δημάρχους, συμβούλους και βουλευτές- Και μια διευθύντρια παρούσα- Ποιοι είναι στον απολογισμό

Παρόντες αρκετοί συμπολίτες στην διαδικασία που είτε στο πρόσφατο είτε στο απώτερο παρελθόν διετέλεσαν δήμαρχοι αλλά βουλευτές παρίστανται στον απολογισμό του δημάρχου Αλεξάνδρειας.
Διακρίνω μεταξύ των άλλων να παρακολουθεί την ομιλία του δημάρχου ο Φώτης Πουρλιοτόπουλος, ο δήμαρχος που έβαλε την σφραγίδα του στο.... κορυφαίο έργο του αποχετευτικού δικτύου της πόλης.
Παρακολουθεί μαζί με τον Τάσο Τασιόπουλο, πρώην δήμαρχο Αντιγονιδών και βέβαια δημοτικού συμβούλου ως και το 2014 με την παράταξη του Μπ. Γκιόνογλου.

Επίσης, παρόντες στην αίθουσα άλλοι δύο πρώην δήμαρχοι και άνθρωποι της αυτοδιοίκησης. Ο Γρηγόρης Στεργιόπουλος ακούει τον απολογισμό του δημάρχου παρέα με τον Κώστα Καρέλη. Ο πρώτος χρημάτισε δήμαρχος Αντιγονιδών και δημοτικός σύμβουλος αλλά και αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας με την διοίκηση Δημητριάδη και ο δεύτερος ήταν δήμαρχος Μελίκης. Πίσω τους ακριβώς ο τέως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μπ. Γκιόνογλου Γιάννης Απατσίδης παρακολουθεί την διαδικασία.

Βλέπω στην αίθουσα τον Θανάση Τσιάπλα που ως γνωστόν ήταν δημοτικός σύμβουλος το 2010 επικεφαλής της παράταξης που είχε στηρίξει ο Σύριζα και σήμερα είναι μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου Βέροιας. Μαζί του η διευθύντρια της ΔΟΥ Βέροιας κ. Στάμου με τον σύζυγό της κ. Τσιφτσόπουλο, δάσκαλο.

Δεν άφησαν τελευταίο λόγω μικρής σημασίας αλλά εσκεμμένα τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Χαλκίδη. Ο πανέξυπνος πολιτικός που κάθε άλλο παρά "τον πήραν τα χρόνια" ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δήμου και έδωσε το "παρών" στην διαδικασία στέλνοντας το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι πρώτα απ΄ όλα ότι είναι παρών στα τοπικά πράγματα όχι δια ...απεσταλμένων αλλά δια ζώσης και βέβαια ένα μήνυμα ότι στηρίζει την διοίκηση Γκυρίνη που ως γνωστόν στήριξε με τις δυνάμεις του στις εκλογές του Μαϊου του 2014. Δίπλα του ο Σάκης Σύγγας, πολιτικός φίλος και συνεργάτης του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΩΣ ΔΙΔΥΜΟ ........ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ . ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ .....ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ......ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ....ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ......

Ανώνυμος είπε...

Καλά πίσω από την ανωνυμία μπορείς να πεις ότι θες το πόσο αντρίκειο όμως είναι το κρίνει ο κάθε αναγνώστης. Πάντως δίπλα στην κ. Στάμου και τον ευτραφή κ. Τσιφτσιόπουλο καθόταν ένας ακόμη πιο ευτραφής ο κ. Τσίάπλας. Αυτόν δεν τον πιάνουν τα εμπαθή και ταυτόχρονα κακεντρεχή σκάγια!!!!. και επειδή ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από την ανωνυμία αλλά και επειδή δεν ανέχομαι τέτοιου είδους αν μη τι άλλο άνανδρους σχολιασμούς, το ονοματάκι σας παρακαλώ......
Θ.Τσιάπλας.

Ανώνυμος είπε...

A