Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Βραδεία ανακλαστικά της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου- Χρειάστηκε παρέμβαση για να συζητηθεί το θέμα Μαρινόπουλου


Στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου θα συζητηθεί μεταξύ των άλλων το ζήτημα της πτωχευμένης αλυσίδας Μαρινόπουλος που με την στήριξη της κυβέρνησης και την γενναία δανειοδότηση των τραπεζών θα περάσει στην.... ιδιοκτησία της αλυσίδας Σκλαβενίτης.
Ένα θέμα που τα Τοπικά  Χρονικά ανέδειξαν με ερώτηση που υπέβαλα στον γραμματέα της ΚΕ του Σύριζα προχτές στην συνέντευξη που παραχώρησε στο γραφείο της τοπικής κομματικής οργάνωσης της πόλης.

Βέβαια, αντί ο τοπικός εμπορικός σύλλογος να κινήσει την υπόθεση και να ενδιαφερθεί για το προκλητικό αυτό ζήτημα της διάσωσης της αλυσίδας χρειάστηκε η παρέμβαση ενός τοπικού επιχειρηματία, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση για την συνεδρίαση. Θεωρώ ότι τα ανακλαστικά της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου θα έπρεπε να είναι πιο ευαίσθητα και να μην περιορίζεται σε ζητήματα που είναι χιλιάδες φορές συζητημένα και έχουν καταντήσει ρουτίνα κανονική.

Η ανακοίνωση για την συνεδρίαση της διοίκησης του συλλόγου είναι:

Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα  συνεδριάσεων του  Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει την Πέμπτη 15  Σεπτεμβρίου  2016  και  ώρα 21:00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διάταξης:

- Ενημέρωση Προέδρου.

-Ανησυχίες- απορίες, για τον τρόπο εξαγοράς του SM Μαρινόπουλος από το SM Σκλαβενίτης (Θέμα κατόπιν αιτήματος τοπικού επιχειρηματία). 

-Κανόνες και συνθήκες υγιεινής στην πόλη της Αλεξάνδρειας:
α) Λαϊκή – Δημοτική Αγορά

β) Στην αγορά γενικώς.

Χειμερινό πρόγραμμα λειτουργίας καταστημάτων από 01/11/2016 έως 31/03/2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελκά, ο . . . χαρταετός σηκώθηκε ?