Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Και επίσημα Λύκειο στην Κορυφή και Γυμνάσια σε Πλατύ και Τρίκαλα- Επικράτησε η λογική και το ..αυτονόητο

Το είχα γράψει στις 30 Ιουνίου ότι ήταν θέμα λίγων ημερών να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο Κορυφής που κλείνει και οι μαθητές του θα πάνε στο Γυμνάσιο Πλατέος που πλέον δε θα λειτουργεί με παράταση αλλά κανονικά και ότι το Λύκειο Πλατέος θα μεταφερθεί στην Κορυφή.
Ο Σίμος Τάμογλου - ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ ανακάλυψε το ΦΕΚ και το δημοσίευσε και φαίνεται ότι ο Υπουργός Φίλης είχε υπογράψει την σχετική απόφαση στις 21 Ιουνίου και στο τέλος του μήνα η απόφασή του πήρε ΦΕΚ.

Συνεπώς, πήρε τον δρόμο της μια απολύτως λογική και αυτονόητη απόφαση και η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ισορροπία στην δημοτική ενότητα Πλατέος η οποία θα έχει πλέον δυο Γυμνάσια σε Πλατύ και Τρίκαλα και ένα Λύκειο στην Κορυφή.
Το Λύκειο θα φέρει την ονομασία ΛΥΚΕΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ- ΚΟΡΥΦΗΣ όπως γράφει η απόφαση.

Τέλος, φαίνεται ότι δεν απέδωσαν καρπούς οι παραστάσεις που έγιναν από τους λιγοστούς κατοίκους του Πλατέος που αντέδρασαν στην απόφαση αυτή και οι οποίες έγιναν για την τιμή των όπλων. Εξ άλλου, όπως και οι ίδιοι γνωρίζουν με τριάντα ως πενήντα διαδηλωτές και όλο το χωριό να αδιαφορεί δεν υπήρχε περίπτωση να έχει ευτυχή κατάληξη κανένας αγώνας. Και το χωριό του Πλατέος δεν συμμετείχε διότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων έχει αντιληφθεί ότι με την απόφαση του υπουργού υλοποιείται το αυτονόητο.
Τόσο απλά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΒΑΣ ΒΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Η ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να σας συγχαρώ για την σωστή και αδέσμευτη θέση σας προς τους αναγνώστες σα. Ακόμη και για την σωστή και δίκαια ενημέρωση που είχατε για το θέμα των σχολικών μονάδων τις περιοχής Πλατέως. Πιστεύω πως οι σωστές θέσεις στο θέμα αυτό βοήθησαν στο να υπάρξουν νηφάλιες απόψεις και να έχουν μηδενισθεί οι ακρότητες που ποτέ δεν φέρανε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το βασικότερο όμως είναι ότι οι θέσεις σας δικαιώθηκαν και μετά την δημοσίευση των μεταβολών στο ΦΕΚ κάτι το οποίο και είχατε προαναγγείλει . Και αυτό σας πιστώνεται στην εγκυρότητα των πληροφοριών σας.

sakis danis είπε...

Χαρη επειδη το αυτονοητο ειναι σχεικο και οπως το αντιλαμβανεται ο καθενας! μπορεις να μου πεις εντος του Δημου Αλεξανδρειας και της Δημοτικης Κοινοτητας Πλατεος η Κορυφη αποτελει την υπερτατηυ λυση για το θεμα του Λυκειου!
Ενας αποφοιτος Λυκειου Πλατεος.
Και επειδη γραφω επωνυμα και οχι ανωνυμα
Ντανης Αθανασιος του Χρηστου και της Ολγας ΑΤ 887004 ΑΦΜ 071927380 ΑΜΚΑ 26066900676.