Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Νέα επίθεση σε Σουρλόπουλο- ΠΟΛΙΤΗ από τους "κυανόκρανους"

Οι "κυανόκρανοι" επανέρχονται
Eπανέρχονται με νέα ομοβροντία κατά του Σουρλόπουλου -ΠΟΛΙΤΗΣ οι και κυανόκρανοι ονομασθέντες από τα Τοπικά Χρονικά σε ανύποπτο χρόνο και εξ αιτίας της ενεργού συμμετοχής τους στις διαδικασίες που έλαβαν χώρα μεταξύ των ενδιαφερομένων για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου για τις εκλογές του 2014, Μαργαρίτης και Τασιόπουλος.
Με την νέα τους επιστολή επιτίθενται στα ίσα στον εν λόγω δημοσιογράφο περιγράφοντας καταστάσεις που φαίνεται ότι γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς αλλά προφανώς δεν μπορούν να γίνουν και πιο αναλυτικοί/

Λένε λοιπόν στην επιστολή τους οι δυο παλαίμαχοι της αυτοδιοίκησης τα εξής:




Ο  κ. Ανέκαθεν

- Κομισάριος στην Ε.Ε υπεύθυνος για τη γεωργία ακόμα και σήμερα, αφού τίποτα δεν άλλαξε από το  BREXIT, είναι ο Άγγλος κ. Μπίγκ Φιλ.
- Ο Μπιγκ Φιλ είναι ο μοναδικός κομισάριος - όπως έλεγαν στις Βρυξέλλες- που ανακατεύτηκε ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία πραγματοποιώντας αποστολές κομάντο στο Ηνωμένο Βασίλειο προς ενίσχυση του Bremain.
- Προφανώς αυτό το έκανε γιατί όσοι ήθελαν την παραμονή της Αγγλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση του έδιναν περιθώρια δραστηριοποίησης καθώς οι δημοσκοπήσεις ήταν υπέρ της εξόδου της Αγγλίας από την Ε.Ε. και ο ρόλος του κομισάριου της γεωργίας Μπιγκ Φιλ- με το αζημίωτο προφανώς- ήταν κρίσιμος για να πειστούν οι αγρότες να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής.
- Εκτός από το ότι ο Μπιγκ Φιλ ήταν πιο προσιτός και αποτελεσματικός, ώστε να πείσει το συγκεκριμένο κοινό, υπήρχε και ένας άλλος λόγος, ότι δηλαδή ο Μπιγκ Φιλ είναι γνωστός στα πολιτικά κυκλώματα σαν άνθρωπος για δύσκολες αποστολές, γιατί, λέει, σφυρίζει κατάλληλα ....... διάφορα  “φωνήεντα”.
- Αυτά στην Αγγλία την ώρα του ατυχούς δημοψηφίσματος.
- Τι κρύβεται όμως πίσω από την υπερδραστηριότητα κάποιων τοπικών που ζήλεψαν την δόξα του Μπιγκ Φιλ;
- Συνήθως τα ερωτήματα και οι απορίες έχουν τη σημασία τους γιατί από τις απαντήσεις μπορεί κάποιος να καταλάβει περισσότερα για το που το πάει όποιος κορνάρει και προσπαθεί με ψεύτικα και συγχρόνως “βρώμικα χτυπήματα” προς πάσα κατεύθυνση.
- Κατ αρχάς στον αποπροσανατολισμό.. Με άλλα λόγια έχει αναλάβει να στέλνει την μπάλα στην εξέδρα και ο κόσμος να ασχολείται με τις “καταγγελίες”.
- Δεύτερον στη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού σε πρώτη φάση, για να υπάρξει συνδιαλλαγή στη δεύτερη και στο τέλος να στρέξει συναλλαγή, με τους αποδέκτες των καταγγελιών είτε είναι πρόσωπα, είτε επαγγελματικές ομάδες είτε κυρίως τοπικοί άρχοντες με εξειδίκευση στους δημαρχαίους.
- Όποιος παρατηρήσει τα δύο- τρία περιθωριακά social – media εδώ και αρκετό καιρό, θα παρατηρήσει ότι έχουν “απλωθεί” και με βάση σταλινικά πρότυπα είναι έτοιμα να κατασπαράξουν τον προδότη του λαού που λιποτάκτησε και παίζει το παιχνίδι του εχθρού των δημοτών, ενώ οι ίδιοι αγωνίζονται κόντρα στη διαφθορά και στους μηχανισμούς, μέχρι βέβαια αυτοί, - οι καλοί μηχανισμοί δηλαδή -να ενδώσουν στον εκβιασμό, να ακούσουν την εκκωφαντική κόρνα και να πουν το γνωστό ποιηματάκι που συνήθως ακούγεται κάτω από το τραπέζι.
- Η υπόθεση προφανώς και έχει ιστορία αφού δεν ξεκίνησε σήμερα, αλλά το καλό είναι ότι εξελίσσεται εξευτελιστικά και πανομοιότυπα.
- Μπροστά από χρόνια στους δρόμους της Αλεξάνδρειας σκορπίστηκε ένα φέιγ-βολάν όπου  περιελάμβανε και τον ορισμό του τότε τοπικού δημοσιογράφου:
- “Δημοσιογράφος, έλεγε, ανάμεσα στα άλλα, είναι ένας λίγο αγράμματος, πολύ τεμπέλης, αρκετά γλείφτης, ελάχιστα ηθικός, πάρα πολύ της αρπαχτής.....”
- “Πρωτοτυπία δημοσιογραφική, έλεγε, είναι να εξυμνείς τον εαυτό σου, .... το ρεζιλίκι σου δηλαδή....”
- Αν συγκρίνει κανένας τα τοπικά πράγματα τότε και τώρα δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει με το αρχαίο ρητό “ποταμώ γαρ ουκ έστιν εμβηναι δις τω αυτω”.
- Τι σημαίνει αυτό;
- Σημαίνει ότι όσοι ιδιοτελείς περιθωριακοί τωρινοί ή ανέκαθεν νομίζουν ότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη ακόμα και όταν έχουν ένα ψευτο site  για τη μάνα, τους, επιφυλάσσονται, υμνούν, εξυμνούν, τσιγκλούν, αγριεύουν και εν εντέλει ξεσαλώνουν.
 - Σε αυτήν την περίπτωση η απάντηση από τους εγκαλούμενους πρέπει να είναι μία και μοναδική:
“αφήστε τα σκυλιά να γαβγίζουν”.

                                                                         Τάσος Τασιόπουλος
                                                                     Παναγιώτης Μαργαρίτης

ΥΓ1. Οφειλόμενες απαντήσεις:
 α) “παρακολουθών την πολυεπίπεδη κατάρρευση του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και αναρωτιέμαι που να είναι άραγε οι κυανόκρανοι”, έγραψε ο συνομήλικος των κυανόκρανων Φ. Σουρλόπουλος.
- Μας εγκαλεί λοιπόν γιατί δεν ανακατευόμαστε στο έργο της διοίκησης!!!! προφανώς σε λάθος ανθρώπους απευθύνεται.
- Ο ανεψιός, μας εγκαλούσε κάποτε γιατί ανακατευόμασταν και ως οπισθοδρομικοί καθυστερήσαμε το έργο της διοίκησης Γκυρίνη
- Προφανώς αυτός δεν καταλαβαίνει πολύ και ίσως πρέπει να ψάξει και κανένα μεροκάματο γιατί οι συντάξεις των παππούδων τελειώνουν.'

ΥΓ2. Ο πρώτος δήμαρχος του δήμου Αντιγονιδών σεμνύνεται ότι είναι
ο μόνος δήμαρχος στην Ελλάδα που με λεφτά των δημοτών δεν αγόρασε Mersendes για τα ταξίδια του και άρα δεν υπήρχε αυτοκίνητο για να πηγαίνει την οικογένειά του στο Λιτόχωρο για ορειβασία, καθώς για τα μπάνια από το 1982 έως 2012 διέθετε σπίτι στην Λεπτοκαρυά.
- Και μια διευκρίνιση: Επειδή, τα ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε, είναι βέβαιο πως η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Άντε με υγεία και για την άλλη τετραετία και μακριά από τους κυανόκρανους και από υποψηφιότητες γιατί το ρεζιλίκι του ορίου των 69 ψήφων δεν θα ξεπεραστεί και γιατί είναι βέβαιο ότι θα κάψετε κάποιον, αφού όποιον υποστηρίξατε έχασε!!!!

ΥΓ3. ¨όπως έχουν αποδείξει οι κυανόκρανοι δεν μπερδεύουν τις διαπροσωπικές σχέσεις με τα πολιτικά, και προσοχή αν χρειαστεί κάνουν αγωγές και όχι μηνύσεις, ούτε βέβαια είναι παπαγαλάκια κανενός δημάρχου, τέως ή νυν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: