Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η τελευταία παράσταση του Καραμελίδη και τα "πρόβατα" παράγοντες που ψηφίζουν ότι τους λέει.... Συνέλευση παρωδία

έναν πρωταγωνιστή, τον ισόβιο πρόεδρο της ένωσης, τον Γιώργο Καραμελίδη που παρά το γεγονός ότι πλησιάζει τα 80 και σε λίγο χρόνο θα κηρυχτεί έκπτωτος εξ αιτίας του ότι κατηγορείται για κακούργημα παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του και με απαξιωτικό τρόπο αποφασίζει και διατάσσει και κανείς δεν τολμάει να του μιλήσει. Οι παράγοντες των ομάδων της Ημαθίας λειτουργώντας ως πειθήνια όργανα, ως πρόβατα δηλαδή, ψηφίζουν ότι τους δίνει, ότι τους λέει και ουσιαστικά τον απαλλάσσουν από κάθε ευθύνη που πιθανόν να έχει αυτός και η διοίκησή του για τις διαχειρίσεις που κάνει κάθε χρόνο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προεδροι των ομαδων προσκυνουσαν και προσκυναν στην αυτου μεγαλειοτης. Οι οικονομησιες μεγαλες. Ο πλουτος του , τεραστιος. Για αυτους που πλουτισαν παραδοξα δεν υπαρχει ελενχος γαμω το κρατος μου γαμω. Αλητες πολιτικοι, μονο κασταναδες ξερετε να κυνηγατε.
Ο τυπος ειναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια.Και οι δικαστες , εισσαγελεις τι κανουν? Τους αρεσει πολυ το παρθενο ελαιολαδο μαλλον.
Ευχομαι να ερθει η μερα που ολοι αυτοι οι πουλημενοι δικαστες να δικαστουν απο τον απλο λαο. Λαμογια του κερατα. Ντροπη στον ορκο που δινετε ξεφτυλισμενα ανθρωπακια της δεκαρας.

Ανώνυμος είπε...

Παράγοντες για γέλια και για κλάματα είναι όλοι αυτοί και μπράβο στον εκπρόσωπο του Αχιλέα Ναούσης που διαφώνησε και καταψήφισε. και να θυμηθείς Χάρη ότι ορισμένοι από δαύτους θα πάνε και θα κολλήσουν δίπλα στον άλλον αστέρα του ποδοσφαίρου τον Φωτιάδη όταν και άμα βγει πρόεδρος με τις πλάτες του Σαββίδη και του Μελισσανίδη κατά πως λέγεται.
Και μετά περιμένουν οι γονείς να βρουν ομάδες που θα προσφέρουν ήθος και μπορούν να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδιά τους στον αθλητισμό.