Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Έδωσε λύση και ο δήμος ωφελείται με 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως - Η γραφειοκρατία νικήθηκε


Πληροφορήθηκα ότι μετά από συντονισμένες
Ο Π. Γκυρίνης βλέπει να
λύνεται ένα τεράστιο θέμα
προσπάθειες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στα υπουργεία διευθετήθηκε ένα μείζον πρόβλημα που αφορά στο δήμο Αλεξάνδρειας και ήταν καθαρά γραφειοκρατικό αλλά όμως αποτελούσε την αιτία οικονομικής αιμορραγίας στο δημοτικό ταμείο αφού τώρα θα γλυτώνει, εξοικονομεί κοντά στα 500 χιλιάρικα ετησίως.


Η πίεση απέδωσε και οι υπογραφές μπήκαν διότι στο ελληνικό.... γραφειοκρατικό χαρτοβασίλειο για να λυθεί ένα απλό πρόβλημα πρέπει να το αναλάβει ένας βουλευτής που μετατρέπεται σε επισκέπτη υπουργείων και συνομιλητή -λομπίστα υπηρεσιακών παραγόντων για να τους πείσει να μην κάνουν ανοησίες, να γίνουν λειτουργικοί και να πάψουν με την γραφειοκρατία να φουσκώνουν οι τσέπες των εργολάβων.
Αυτό έγινε και με την περίπτωση του δήμου Αλεξάνδρειας και λύθηκε ένα πρόβλημα που σοβεί εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και ήδη έχει κοστίσει πάρα πολλά λεφτά στο δημοτικό ταμείο επιβαρύνοντας τα δημοτικά τέλη, επιβαρύνοντας δηλαδή την τσέπη όλων μας. Ανέλαβε το θέμα επισταμένως ένας βουλευτής και το τελείωσε διότι υποστήριξε το αυτονόητο στους γραφειοκράτες. Απλά πράγματα που όμως δεν είναι καθόλου αυτονόητα.
Δεν θα προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί οι πληροφορίες που έχω είναι ότι θα γίνει επίσημη και αναλυτική ανακοίνωση - ενημέρωση από την διοίκηση του δήμου τις επόμενες μέρες αφού αυτή είναι που βλέπει ένα θέμα να λύνεται από κει που δεν το περίμενε....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφορα μονο τον Δήμο Αλεξανδρείας το θέμα αλλά και τους αλλους δημους του νομού , όπως και πολλών άλλων της Ελλάδας....