Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αλεξάνδρεια - Καθεστωτικά ΄κατακάθια κατήγγειλαν "παράνομη" αφισοκόλληση

Μια μέρα πριν το δημοψήφισμα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκαναν παρέμβαση στο κέντρο της Αλεξάνδρειας μοιράζοντας την προκήρυξη της οργάνωσης στους πολίτες και στα καταστήματα αλλά και στην λαϊκή αγορά. Η αποδοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακά υπέρ του ΟΧΙ, δείγμα της δυναμικής που έχει η επιλογή αυτή αλλά και το ξεπέρασμα του φόβου που επιχείρησε το σύστημα μέσω των βοθροκάναλων που ακόμα λειτουργούν με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μοίρασαν την ....προκήρυξη, συζήτησαν με δεκάδες πολίτες και διαπίστωσαν ότι όσοι έλεγαν ΟΧΙ, και ήταν πολλοί, υποστήριζαν ότι το ΟΧΙ πρέπει να λέγεται μέχρι το τέλος και να μην προδοθούν με την υπογραφή ενός νέου, αριστερού μνημονίου.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια κάποιων παρταλιών, κάποιων καθικιών της τοπικής κοινωνίας που τηλεφώνησαν στο ΑΤ Αλεξάνδρειας καταγγέλοντας ότι γίνεται "παράνομη" αφισοκόλληση. Οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο συνεργείο των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είπαν ότι έγινε τηλεφώνημα και η οδηγία που είχαν από τον διοικητή τους και την ΑΔ Ημαθίας ήταν να σταματήσει η αφισοκόλληση, να πάρουν τα στοιχεία των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αν συνεχιστεί η αφισοκόλληση τότε θα υποβληθεί μήνυση.

Είναι προφανές ότι ο φόβος έχει περάσει στο στρατόπεδο των μνημονιακών, στο στρατόπεδο των καθεστωτικών. Θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: