Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Έχει άδεια ο Βιολογικός Καθαρισμός της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας; Μια υπεύθυνη απάντηση είναι επιβεβλημένη

Με αφορμή ένα ανώνυμο σχόλιο που έστειλε ένας αναγνώστης που κατά πως φαίνεται γνωρίζει το όλο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι:
Ο βιολογικός καθαρισμός της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας έχει άδεια; Λειτουργεί όπως ορίζει η νομοθεσία; Έχει ανανεωθεί η άδεια που υπήρχε; 
Είναι προφανές ότι μια σαφής απάντηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ή από τον .......διευθυντή της επιχείρησης θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους και θα λύνονταν όλες οι απορίες και οι ανησυχίες.
Σε αναμονή λοιπόν υπεύθυνης απάντησης.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν σε απαντήσουν γράψεμε!!!! Ρώτα λοιπόν να σου πούνε ποιους και γιατί κάλεσε ο κ Εισαγγελεύς Πρωτοδικών Βέροιας? Αυτοί που ……. Τηρούν την νομιμότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσα είναι τα ανείσπρακτα τέλη από την ΔΕΥΑΛ Πόσα χρόνια έχουν να πληρώσουν κάποιοι καταναλωτές? Ποιοι κάνουν ψηφοθηρία με αυτό το θέμα? Θα δόση απάντηση ο Μπασδεκόπουλος?

Ανώνυμος είπε...

Παρε τον δημαρχο να σου πει κυριε μοχλα αν εχει αδεια η οχι κατι θα ξερει.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μοχλα ασε την δευα και να ασχοληθεις με την ανακυκλωση που ο κοσμος τρομαξε να συνηθισει και τωρα βλεπει οτι ο δημος μας δεν τα ανακυκλωνει.Αυτο ειναι απαραδεκτο εντελως πες τον δημαρχο σου οτι ο μονος δημος που δεν ανακυκλωνει ειναι ο Δημος Αλεηανδρειας με ποιο δικαιωμα μας επιβαρυνουνε με την ανακυκλωση.Σε παρακαλω ποσα σκουπιδια πληρωναμε με Δημητριαδη? Ποσα με Γκυρινη?Και ποσα κερδιζαμε με την ανακυκλωση?Ενημερωσε μας μονο εσυ μπορεις.Τελικα πολυ αχρηστοι και οι αντιδημαρχοι και ο Δημαρχος.Ντροπη δεν εχουνε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ..ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ??ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΧΑΛΚΙΔΗ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ κτλ)ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ?ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΩΡΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΘΥΝΗΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κινεζος ο κιρκιλιανιδης.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΥΑΛ είναι πάντα νόμιμη...νομίζει.😂