Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Τι Κωλοκοτρονίτσι τι Αλεξάνδρεια - Νόμος, τάξη και ηθική το τρίπτυχο της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ

Δήμαρχος Πώποτας- Κωλοκοτρονίτσι
Μπορεί ο δήμος Αλεξάνδρειας να μην ευτύχησε να αποκτήσει συμπαραστάτη του δημότη ή έναν γενικό γραμματέα του δήμου που κατά πολλούς θα ήταν χρήσιμοι και ωφέλιμοι αλλά απέκτησε επάξια και με το σπαθί του έναν αντιδήμαρχο που έχει αυτο-αναγορευτεί σε εισαγγελέα της νομιμότητας. 
Ήταν μια κορυφαία επιλογή του δημάρχου Γκυρίνη που πόνταρε όλα τα πολιτικά του λεφτά στον Ισαάκ Χαλκίδη ο οποίος κρατώντας τη ρομφαία κατά της διαφθοράς και κατά της..... ανομίας γενικότερα επιχειρεί να βάλει τάξη στο δημαρχείο και τις υπηρεσίες του και μυαλό στους υπαλλήλους και τους αιρετούς που φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται το σκεπτικό του και τις μεθόδους του. Τουλάχιστον έτσι δηλώνουν εκτός δημαρχείου βέβαια.

Ο αντιδήμαρχος του αυτοτελούς τμήματος μπλα μπλα μπλα (αρέσκεται να αυτοαποκαλείται μ΄ αυτόν τον τρόπο) με τις ευλογίες του δημάρχου Γκυρίνη ιδρώνει κάθε μέρα γράφοντας έγγραφα, πολλά έγγραφα με κείνη την ιδιότυπη εκφραστική ικανότητα που διαθέτει ως δάσκαλος επί δεκαετίες και εξαπολύει τη ρομφαία του επί όλων των αδίκων πράξεων, ενάντια σε κάθε παρανομία.

Πληροφορίες που έρχονται από τα ενδότερα του δημοτικού μεγάρου κάνουν λόγο για το εξής πράγμα. Ο αντιδήμαρχος κατά της διαφθοράς, ο Ισαάκ ντε, είναι έτοιμος να κατακεραυνώσει ακόμα και τον ίδιο τον δήμαρχο αν και εφόσον στις επόμενες μέρες προσληφθούν ως υδρονομείς συμπολίτες που δεν θα απασχοληθούν στις θέσεις για τις οποίες προσλήφθηκαν αλλά σε αλλότριες. Όπως γινόταν δηλαδή μέχρι πέρσι.
Οι ίδιες ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι ο Ισαάκ είναι έτοιμος να προσφύγει ακόμα και στον εισαγγελέα για να επιβληθεί η τάξη και η νομιμότητα και να καταστήσει τον δήμο Αλεξάνδρειας ένα αντίστοιχο του χωριού του δημάρχου Πώποτα, το Κολοκωτρονίτσι (στην πραγματικότητα το χωριό αυτό στο οποίο γυρίστηκε η σειρά του ΑΝΤ1 ονομάζεται Καρυά).
Βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί γιατί δεν προσέφυγε στον εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος Ισαάκ για την περσινή χρονιά αλλά ας το ξεπεράσουμε. Θα το κάνει τώρα, όπως μάθαμε, αν διαπιστώσει παρανομία.

Ο τηλεοπτικός δήμαρχος Πώποτας τον οποίο υποδύεται ο Χάρης Ρώμας φαίνεται ότι έδωσε ερεθίσματα στον αντιδήμαρχο Ισαάκ και στον υποστηρικτή του δήμαρχο Γκυρίνη και πλέον η νομιμότητα και η τάξη μαζί με την ηθική θα αποτελέσουν το κυρίαρχο πρόταγμα στην προεκλογική εκστρατεία τους....

Μόνο που στον ΑΝΤ1 ήταν κωμωδία ενώ στην προκειμένη περίπτωση θα πρόκειται για τραγωδία.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Η ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΒΟΛΕΥΟΥΝΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΡΑΝΤΙΣΟΥΝΕ?ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ?ΑΝΤΕ ΧΑΛΚΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Την νομιμότητα και την διαφθορά ο Ισαάκ Χαλκίδης την αντιμετωπίζει αλλά κάρτ. Προφανώς όταν ήτανε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Μελίκης δεν είχε καταλάβει ότι επί σειρά ετών δεν κάνανε Ισολογισμούς. Προφανώς δεν είχε καταλάβει πως συγγενικό του πρόσωπο προσελήφθη παράνομα στην ΔΕΥΑ Μελίκης. Και προφανώς ακόμα κάνει πως δεν καταλαβαίνει ποιος έκανε καταγγελία για τις ατασθαλίες και τους καταλογισμούς τις Μελίκης. Ακόμη κάνει τον κουφό όταν ρωτάμε εμείς οι πολίτες σε ποιους και για ποια ποσά έχουν γίνει καταλογισμοί . Ένα είναι σίγουρο. Ο Γκυρίνης πολιτικά τον Ισαάκ θα τον πληρώσει πολύ ακριβά. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Τι σας έκανε το καημένο το Κωλοκοτρονίτσι και το Βρίζεται?