Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Εκπληκτικό τιμολόγιο: 23 χιλιάδες τόνους χώμα απομάκρυναν από τα κανάλια του πρώην Δήμου Αντιγονιδών!!!! Που πήγαν τα χώματα;

Κίμων Παράσχου
-ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ;

Ένα περίεργο περιστατικό ανάφερε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Κίμων Παράσχου και παραδόξως δε δόθηκε απάντηση.
Ο Κ. Παράσχου κρατώντας ένα τιμολόγιο στο χέρι του είπε τα εξής: Πριν από επτά μήνες στην Ξεχασμένη απομακρύνθηκαν φερτά υλικά, χώματα δηλαδή, από τα κανάλια που έγινε καθαρισμός. Από το σύνολο του πρώην δήμου Αντιγονιδών, όπως γράφει το τιμολόγιο, απομακρύνθηκαν 23 χιλιάδες τόνοι φερτών υλικών. Αν υπολογίσουμε ότι το.....
φορτηγό, ένα μεγάλο φορτηγό, παίρνει 20 τόνους τότε χρειάστηκαν 1500 φορτηγά. Πού πήγαν αυτά τα χώματα; Μπορεί να μας πει ο κ. Γιαννάκης που ήταν στην επιτροπή παραλαβής; Μπορεί να μας πει κάποιος πρόεδρος;

Γκυρίνης, Γιαννάκης, Ράπτης
Και αντί να δοθεί αμέσως η απάντηση από τη διοίκηση και τον δήμαρχο προσωπικά είδαμε για ακόμα μια φορά τον πρόεδρο του σώματος να λέει ότι ο Κίμωνας είναι εκτός θέματος και να επαναλαμβάνει ο δήμαρχος ως ηχείο.

Άμα κάνει κάποιος έναν υπολογισμό θα διαπιστώσει ότι αυτή η ποσότητα που πληρώθηκε και φέρεται να μεταφέρθηκε, άγνωστο που, καλύπτει ένα γήπεδο 50 επί 50 μέτρα και ύψος 10 μέτρα. Είναι εκπληκτικό αν μη τι άλλο το μέγεθος και δε μπορεί, κάπου θα υπάρχει αυτή η ποσότητα. Εκτός κι αν περπάτησε και έπεσε σε κάνα πηγάδι και εξαφανίστηκε...

Ωστόσο το θέμα είναι σοβαρό και πρόκειται να αναδειχτεί με ρεπορτάζ. Γιατί διάολε 23 χιλιάδες τόννους χώμα που γράφει το τιμολόγιο και πληρώθηκε θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα τεχνητό βουνό στην Καβάσιλα και να αποκτήσει τουρισμό το χωριό.....

Να ένα ωραίο θέμα για ψάξιμο. 
Πείτε κι άλλα τέτοια γιατί πάνω από όλα η νομιμότητα και η τάξη....

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε βάζουν το λύκο να φιλάγει τα πρόβατα? Η κατηφόρα εκεί στο Δήμο δεν έχει τελειωμό!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ Η ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α καλά!!! Να ήτανε μόνο αυτά κ Παράσχου καλά θα ήτανε. Ρωτήστε τους υπαλλήλους ( όχι όλους ) τι τραβάνε όταν είναι στις επιτροπές παραλαβών!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε παρασχου να ενδιαφερθειται και για τα συνεργεια διοτι η παραταξη σας το ψηφισε την προηγουμενη αραγε γιατι?Μηπως το συνεργειο σας στηριξε προεκλογικα γι αυτο?Δεν σας τιμα κυριε ΠΑΡΑΣΧΟ αυτο.ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΥ?????

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΙΜΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΡΕ ΧΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ;
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΗΝΥΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΟΛΗΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ;

Νικόλαος Μακρής είπε...

Μακάρι να αναλάβουν στη διοίκηση του τόπου άτομα όπως ο Κύριος Κίμων Παράσχου