Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Το είπε και το έκανε- Η ομάδα της Αλεξάνδρειας στη Γ΄ Εθνική

Δημ. Σαμαράς
πρόεδρος
ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Μετά την απόκτηση του ΑΦΜ της ομάδας του Διαγόρα Σεβαστής από την Πιερία ο πρόεδρος της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ προχωρά με συντονισμένα βήματα στην στελέχωση της νέας ομάδας της περιοχής που πλέον θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, παίρνοντας κατηγορία έστω και με αυτόν τον έμμεσο τρόπο.

Ο Δημ. Σαμαράς λοιπόν και η διοίκησή του προχώρησε σε....
ανανεώσεις με παίχτες της ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και απόκτηση παιχτών που αγωνίζονταν στον Διαγόρα. Μάλιστα, όπως θα διαβάστε παρακάτω, έκλεισε το προπονητικό τημ του Διαγόρα που στο περισινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οδήγησαν την ομάδα αυτή στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η κίνηση αυτή του Σαμαρά θυμίζει σ΄ εμάς τους μεγαλύτερους μια αντίστοιχη του Κωσκοτά όταν ως πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αγοράσει πακέτο από τον ΠΑΟΚ προπονητή και σέντερ μπακ (Λίμπρεχτς και Μπανιώτη).
Ο Σαμαράς φαίνεται αποφασισμένος να τρέξει και φέτος την ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία και μένει να δούμε αν φέτος θα έχει μεγαλύτερη συμπαράσταση στην προσπάθειά του ή όχι.

Η ανακοίνωση για την ηγεσία του πάγκου της ομάδας είναι:

Παπαδόπουλος Κ
«Σήμερα 13/7, ο Πρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρειας Δημήτρης Σαμαράς ήρθε σε συμφωνία με το προπονητικό τιμ.
Προπονητής θα είναι ο Κωσταντίνος Παπαδόπουλος (24-12-87), απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονικης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλωμάτων UEFA B και UEFA A. 
Εργάστηκε σε ακαδημίες, στην Κ20 του Πιερικού, στον Διαγόρα Σεβαστής ως γυμναστής τη χρονιά που ανέβηκε η ομαδα στην Γ΄ Εθνική και ως πρώτος προπονητής την περσινή χρονιά στη όπου και έκανε πρωταθλητισμό παρότι νεοφώτιστος στην κατηγορία.
Συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Τριανταφύλλου, ο οποίος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στη Β ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ διετέλεσε διεθνής με την Εθνική Παίδων. Ως προπονητής, έχει εργαστεί στην Αναγέννηση Σβορώνου της ΕΠΣ Πιερίας και πέρσι στον Διαγόρα Σεβαστής ως βοηθός προπονητή.
Τέλος, τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Κωτσιοπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: