Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΣΑΜΑΡΑΣ: Κυριάκο, μην αγχώνεσαι, πάλι μαζί θα βρεθούμε, κάνε υπομονή

Μετά από τρια χρόνια πετυχημένης συνεργασίας χωρίζουν σε απολύτως φιλικό κλίμα οι δρόμοι τους. ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και Κυριάκος Καρασαββίδης θα πορευτούν χωριστά αφού οι καταστάσεις άλλαξαν, τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά και στην τελική, αυτή είναι οι μοίρα των προπονητών. Ο Καρασαββίδης είναι βέβαιο ότι μετά την πετυχημένη τριετία θα.....
βρει και φέτος πάγκο ομάδας στην περιοχή για να δουλέψει εκτός και αν ο ίδιος επιλέξει διαφορετικά.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Αλεξάνδρειας είναι πρωτοφανής. Πρώτη φορά διαβάζω τέτοιου ύφους και περιεχομένου ανακοίνωση σωματείου με την οποία ανακοινώνει την μη ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της. 
Πρόκειται για μια θερμότατη ανακοίνωση σε περιεχόμενο και συναισθήματα, δείγμα της μεταξύς τους σχέσης που ήταν ειλικρινής όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, διαβάζοντας πίσω από τις
γραμμές της ανακοίνωσης διαβλέπω το εξής μήνυμα: "Κυριάκο, το ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάμε αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Ωστόσο, εσύ να είσαι σε ετοιμότητα γιατί στην πρώτη, άντε στη δεύτερη "στραβή" θα βρεθείς και πάλι μαζί μας.".
Εσείς διαπιστώνετε κάτι ανάλογο ή είναι η ιδέα μου ότι ο νεαρός κόουτς Παπαδόπουλος (φωτ. αριστερά) βρίσκεται υπό αίρεση ακόμα δεν προσλήφθηκε; Θα δείξει...

Η ανακοίνωση του σωματείου της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι:

Πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά για να μπορέσεις να εκφράσεις το «ευχαριστώ» και την ευγνωμοσύνη για έναν άνθρωπο. Έτσι νιώθουμε και εμείς σε αυτήν την ομάδα για τον άνθρωπο πρωτίστως και έπειτα προπονητή, Κυριάκο Καρασαββίδη. 
Μετά από 3 χρόνια στο τιμόνι της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά με πολύ όμορφο τρόπο. Με τον προπονητή μας ζήσαμε πολλές στιγμές, όμορφες, χαρούμενες, δύσκολες... Αυτό που μένει όμως είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. 
Ένας προπονητής που για 3 χρόνια έφερε σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο και πάντα ξεχώριζε με το ήθος και την συμπεριφορά του. 
Ένας πραγματικός στρατιώτης-εργάτης αυτής της ομάδας. 
Την ανέλαβε από το μηδέν και με την εργατικότητα, το πείσμα και τη θέληση του, έκανε και πάλι να μιλούν άπαντες για την ΑΕ Αλεξάνδρειας κυρίως για την ποιότητα και την ομαδικότητα της. 
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια να πετύχει τους στόχους του γιατί το αξίζει πραγματικά και είμαστε σίγουροι πως οι δρόμοι μας κάποια στιγμή θα συναντηθούν... 
Φίλε Κυριάκο…
Αήττητε Coach μας…. 
Καλή αντάμωση! 

Με εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπο σου 
Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: