Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Συνεχίζει με σημαντικές προσθήκες στο ΔΣ ο Σαμαράς

-Άμα δεν ήταν αυτός και ο εγωισμός του σιγά μην είχε η Αλεξάνδρεια ομάδα σήμερα....

Ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια που υπάρχει τόσο μεγάλη ομόνοια και ομοψυχία στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Αλεξάνδρειας. Ίσως αναγκαστική ομοψυχία και ομόνοια αλλά όμως υπαρκτή.
 Ίσως είναι η πρώτη φορά που με τις ευχές όλων η διοίκηση Σαμαρά αναλαμβάνει να "τρέξει" τη χρονιά της Γ΄ Εθνικής χωρίς.....
γκρίνιες και αμφισβητήσεις, χωρίς εσωτερικές έριδες και αντίπαλα καφενεία. 
Βέβαια, είναι η πρώτη χρονιά μετά από την δεκαετία του ΄80 που η Αλεξάνδρεια αγωνίζεται και πάλι στην Γ΄ Εθνική, μια άλλη Γ΄ Εθνική που ομολογουμένως δεν έχει μεγάλη σχέση με την τότε κατηγορία και δυναμική των ομάδων αλλά δεν παύει να είναι μια εθνική κατηγορία στην οποία αγωνίζονται μεγάλες δυνάμεις του παρελθόντος όπως ο Κιλκισιακός, ο Ολυμπιακός Βόλου κλπ.

Είναι προφανές ότι η αποφασιστικότητα του Σαμαρά να παραμείνει στην θέση του προέδρου του σωματείου αποτελεί τον κύριο λόγο που σήμερα η πόλη της Αλεξάνδρειας αλλάζει κατηγορία. Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι το γεγονός ότι ο Σαμαράς ήταν πρόεδρος πέρσι και η αποφασιστικότητά του να συνεχίσει αποτελεί τον κύριο παράγοντα της σημερινής κατάστασης, τον κύριο λόγο που γέμισε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με φιλάθλους που "ζεστάθηκαν" και οι ενδείξεις είναι ότι η σαιζόν θα αρχίσει με θετικούς οιωνούς τόσο από την άποψη της συμμετοχής των φιλάθλων όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Το γεγονός λοιπόν ότι ο Σαμαράς αποφάσισε να συνεχίσει επικεφαλής της διοίκησης και να επωμιστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του οικονομικού βάρους αποτελεί κομβικό σημείο και παροτρύνει αν μη τι άλλο και άλλους παράγοντες αλλά και επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια ώστε να περπατήσει ακόμα μια χρονιά και γιατί όχι να είναι και πετυχημένη στο τέλος με την απόκτηση ενός τίτλου που θα σημάνει και την άνοδο σε ακόμα μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Δ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ήταν καθαρός και σαφής: Είναι ξοφλημένοι όλοι, όποιος αμφισβητεί τα οικονομικά της χρονιάς να βγει να υποστηρίξει το αντίθετο. Επίσης όποιος θέλει να αναλάβει την ομάδα ας έρθει να την πάρει.
Ο Σαμαράς στο σημείο αυτό έκανε το εξής απλό. Έριξε το γάντι σε όποιους, ορατούς και αόρατους, ψυθιστές να εμφανιστούν. Δεν εμφανίστηκε κανείς να τον αμφισβητήσει και κατά συνέπεια ουδείς νομιμοποιείται να βγει στα καφενεία να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς είναι παντοδύναμος στην διοίκηση, χωρις εσωτερικό αντίπαλο αλλά και εντελώς αδύναμους και χωρίς καμιά νομιμοποίηση όλους εκείνους που θα ήθελαν να τον δουν με κομμένα τα φτερά να αποχωρεί από τα διοικητικά. Ο Σαμαράς δεν έκανε το χατήρι σε κανέναν, έκανε αυτό που πίστευε, έκανε αυτό που είχε ως όραμα, ικανοποίησε τον εγωισμό του στην τελική και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει η Αλεξάνδρεια ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Και αυτό είναι σπουδαίο γεγονός από μόνο του.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα της ομάδας του ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι τα εξής. Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί με παίχτες εγνωσμένης αξίας, έμπειρους και ταλαντούχους. Ήδη κλείστηκε προπονητικό κέντρο όπου η ομάδα θα κάνει φέτος προετοιμασία. Ήδη κλείστηκαν δυο φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο γήπεδο της πόλης. Ο πρώτος αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και μετά ο Κιλκισιακός. Και έπεται συνέχεια.

Τώρα, ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε αν θα διατηρηθεί η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ή όχι ο πρόεδρος απάντησε ότι θα γίνει συγχώνευση με την ομάδα της Σεβαστής που θα διαλυθεί και η νέα ομάδα με την επωνυμία ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ θα ανήκει στη δύναμη της ΕΠΣ Ημαθίας. Όλο το διαδικαστικό θα διευθετηθεί σύντομα, είπε ο πρόεδρος από τους νομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Να σας πω στο τέλος και ακόμα μια είδηση. Όπως σας είπα πριν την ΓΣ ότι το νέο όνομα θα είναι Αθλητικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας (ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ) θα σας πως ότι στη νέα διοίκηση θα συμμετέχουν ο γιος του Αρ. Ματσούκα, του τέως αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας όπως και ο Νίκος Τάκης, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και βέβαια θα είναι και δυο παράγοντες από την Σεβαστή που θα δόσουν την εμπειρία τους στο σωματείο. 

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε μια ανακοίνωση αποτίμησης της γενικής συνέλευσης που είναι:

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας μας εχθές.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην αίθουσα του δημαρχείου , πράγμα που μας συγκίνησε  και έδειξε πως ο φίλαθλος κόσμος της πόλης διψάει να δει την ομάδα της πόλης μας ψηλά.
Εμείς ως διοίκηση υποσχόμαστε πως όπως πέρυσι έτσι κ φέτος θα κάνουμε όλα αυτά τα οποία χρειάζονται για να κάνουμε και πάλι υπερήφανους τους φίλους της ομάδας μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που αφιέρωσε χρόνο και βρέθηκε κοντά μας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης και τον γραμματέα αυτής τους κυρίους Αμπατσίδη Γιάννη και Γεωργίου Σπύρο.
Στην ανοιχτή για όλο τον κόσμο γενική μας συνέλευση κοντά μας βρεθήκαν , και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ο δήμαρχος της πόλης μας, δημοτικοί σύμβουλοι, οι παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας, πρώην παράγοντες της ομάδας μας, εκπρόσωποι από άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία , καθώς και ο γιατρός της ομάδας μας κ. Θανάσης Τσιάπλας , που καθολη την διάρκεια της χρονιάς ήταν πάντα κοντά μας , μέσα στο γήπεδο και παρείχε τις ιατρικές γνώσεις όποτε αυτές χρειάστηκαν.
Ακουστήκαν πολλές σκέψεις και ανησυχίες πράγμα που μας έδειξε πως ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και θέλει να δει όμορφα και αξιόλογα πράγματα και την νέα σεζόν.





Εμείς έχουμε να πούμε πως …
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: