Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Καζάνι που βράζει η ΝΔ με το αστείο της αξιολόγησης που τους φόρεσε καπέλο τον Λιολιόπουλο

Το νέο αίμα της ΝΔ που το ΄14 ήταν υποψήφιος με τον Σύριζα και συν τοις άλλοις, ξέρει και εφτά γλώσσες. Γελάνε τα καφενεία και αναρωτιούνται αν οι αξιολογητές θέλουν αξιολόγηση οι ίδιοι
Μπορεί να με πει κάποιος στα σοβαρά ότι συμφωνεί με την αξιολόγηση Λιολιόπουλου; Μπορεί να......
βγει κάποιος δημοσίως που να έχει το τεκμήριο της σοβαρότητας και να επιχειρηματολογήσει στα σοβαρά υπέρ του όταν γνωρίζει ότι από το 2009 ως και σήμερα έχει διανύσει όλο το πολιτικό φάσμα, έχει εκφραστεί θετικά υπέρ όλων των κινήσεων και πρωτοβουλιών που στήνονταν από πικραμένους και τελειωμένους πολιτικά, όταν έφτασε στο σημείο, στο παρά ένα της ανάληψης της κυβερνητικής εξουσίας από τον Σύριζα, να βάλει την σύζυγό του ως υποψήφια με το επίσημο ψηφοδέλτιο του Σύριζα στις δημοτικές εκλογές και μάλιστα να είναι αυτός που θα προλογίσει τον επίσημο (επαναλαμβάνω) υποψήφιο του Σύριζα στη Μελίκη.

Ναι, αυτόν τον χαρακτηριστικό τύπο ανθρώπου που είναι τέρας σταθερότητας και δεν αλλάζει γνώμες και απόψεις και κόμματα σαν τα πουκάμισα αξιολόγησε η ΝΔ του Μητσοτάκη ως ικανό στέλεχος κα του έδωσε την δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ή αν θα στελεχώσει την κρατική μηχανή όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση!!!

Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί κάνω αναφορά στις δημοτικές εκλογές και στον Σύριζα. Για τον εξής απλό λόγο: Όταν ένας που υποτίθεται ασχολείται με τα κοινά εμπνέεται από την ιδεολογική πλατφόρμα του κομματικού ψηφοδελτίου του Σύριζα και πάει αυτοβούλως και το στηρίζει με υποψηφιότητα αν μη τι άλλο είτε δεν έχει ξεκάθαρη άποψη μέσα στο κεφάλι του ή παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και οι οποίες δεν είναι πάντα οι καλύτερες.
Αλήθεια, στους αξιολογητές ανέφερε ότι εκτός από τις έξι γλώσσες που υποτίθεται ότι γνωρίζει οτι υπήρξε δια της συζύγου του υποψήφιος με τον Σύριζα; Ότι αλλάζει κόμματα σαν τα πουκάμισα ή τα ξέχασε;.

Τέλος, όλη αυτή τη βδομάδα συναντώ και με επιδιώκουν να με συναντήσουν άτομα της ΝΔ που διαβάζουν τα όσα γράφω για τον Λιόλιο και εκτός από την κλασσική πλέον ατάκα “τί πάθαμε ρε φίλε με τις μαλακίες τους” συμπληρώνουν “και θα βγω εγώ να δικαιολογήσω αυτούς; Να βγω να στηρίξω τον Λιολιόπουλο; Δε σφάξανε”. Ορισμένοι προχωράνε ένα βήμα παρακάτω και μου λένε: “θα γελοιοποιηθεί το ψηφοδέλτιο άμα τελικά είναι υποψήφιος. Όσο για τον ίδιο δε μιλάω, ας πάρει 150 σταυρούς και ευχαριστημένος να είναι”. Ναι, για τόσο υπολογίζουν να πιάσει το πουλέν του Κυριάκου άμα τολμήσει να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Άφησα για το τέλος το καλύτερο. Σημαντικός κομματικός παράγοντας σε συνομιλίες που έχει με νεοδημοκράτες Ημαθιώτες και οι οποίοι του λένε τους προβληματισμούς τους για την επιλογή Λιολιόπουλου συνιστά ευθέως και ανεπιφύλακτα το εξής: Γράψτε γράμματα, στείλτε e-mail στα κεντρικά για να πείτε ότι διαφωνείτε.

Μ΄ άλλα λόγια, το πανηγύρι τώρα αρχίζει. Τα καφενεία γελάνε ακόμα και ο Λιολιόπυολος την έχει “δει” υποψήφιος και άρχισε να λέει καλημέρες σε όποιον συναντάει στο δρόμο. Αστείες σκηνές που με μαθηματική ακρίβεια θα μετατραπούν σε θλιβερές. Κρίμα

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζεις ενα "αρθρο" και αναρωτιεσαι πως γινεται να ειναι τοσο ανυποστατο,ψευδες και ανήθικο.Ο Λιολιοπουλος εχει εκφραστει πολιτικα ως ενας κεντρωος φιλελευθερος πολιτης.Το γεγονος οτι πολιτικα εχει περάσει απο διαφορους πολιτικους σχηματισμούς δεν τον κανει αυτοματα αφερεγγυο.Ισα ισα εναν ανθρωπο που αφουγκραζεται και εξελισσεται.Τα τελευταια χρονια μαλιστα ειναι ενεργο στελεχος της Δρασης.Νομιζω εχει τα ιδια ποσοστα με την Ανταρσια(ασχετα αν δεν ειστε ουτε αυτο κ. Μοχλα).Εκφραζει την αποψη του ελευθερα και με ειλικρινεια και αυτο σιγουρα δεν αρεσει ουτε στα "καφενεια" ουτε στα παλαιοκομματικα στελεχη της ΝΔ.Οσον αφορα τα περι στηριξης στο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικες εκλογες μονο γελιο προκαλουν.Το να υποστηριζει κανεις οτι το μη χειρον ειναι και το καλυτερο για τα δημοτικα πραγματα δεν νομιζω να ειναι κατακριτεο.Αλλωστε δικαιωνεται απο τα πεπραγμενα και τη διαχειριση Γκυρινη.Με ευχαριστει ομως ο πανικος που εχει προκαλεσει η αναδειξη ενος ανθρωπου μεσα απο μια δημοκρατικη διαδικασια χωρις να εχει μπαρμπα στην Κορωνη και καμια σχεση με την παλαιοκομματικη δεξια που πιθανον να μην μπορεσει να ξεριζωσει ο Μητσοτακης.Αυτος ο τοπος αναγνωριζε παντα μονο Χαλκιδηδες,Βεζυροπουλους,εκανε πρωθυπουργο τον Τσιπρα και καπου εκει κοντα κολλουσε και επιχορηγησεις χιλιαδων ευρω σε επαναστατες τυπου Μοχλα.Ευχαριστω και ελπιζω προς δημοσιευση.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κ. Μόχλα γιατί κόπτεσθε τόσο για τα εσωτερικά της ΝΔ;
Πόσο μπορεί να σας απασχολούν οι δεξιοί, ΑΝΤΑΡΣΥΑ άνθρωπο;;
"Οι ανάγκες του ρεπορτάζ" θα μου πείτε και δίκιο θα έχετε.
Όμως, ρεπορτάζ τύπου "με σκαλώνουν στο δρόμο και μου λένε τον πόνο τους" και όλα ανώνυμα, sorry, δεν είναι ρεπορτάζ. Κουτσομπολιό και μάλιστα κακό είναι.
Αν ο Λιολιόπουλος είναι κατάλληλος ή όχι θα το αποφασίσουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Και νου έχουν και γνώση (δε μαζεύτηκαν όλοι οι εγκέφαλοι στην Αριστερά...)
Εσείς μαζέψτε ψηφαλάκια για το κόμμα σας ή κάντε κανονικό ρεπορτάζ με ονόματα και θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εδω γελανε με τα προηγουμενα σχόλια. Μάλλον ή η γυναικα του ή ο ιδιος τα έγραψαν, αφου ο τελευταιος αρεσκεται τοσο πολυ να "μπαινει" σε ολες τις ιστοσελιδες και να σχολιάζει. Θεωρώ Χαρη πως κανενας εχεφρων και νοημων δεν ασχολειται με αυτο το "πειραματοζωο" της νεας ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

1.“τί πάθαμε ρε φίλε με τις μαλακίες τους”
Σωστή η σκέψη.

2.Διαβαζεις ενα "αρθρο" και αναρωτιεσαι πως γινεται να ειναι τοσο ανυποστατο,ψευδες και ανήθικο.Ο Λιολιοπουλος εχει εκφραστει πολιτικα ως ενας κεντρωος φιλελευθερος πολιτης.Το γεγονος οτι πολιτικα εχει περάσει απο διαφορους πολιτικους σχηματισμούς δεν τον κανει αυτοματα αφερεγγυο.

Τον κάνει αυτόματα και τα παρακάτω :
Μπορείς όμς να τον πεις κομανέτσι ή κολοτούμπα. Σωστά?

3. ΝΔ

Για αυτο η Νδουλα δεν θα ξαναγίνει ΜΕΓΑΛΟ κόμμα. Θα κερδίσεις τις επερχόμενες εκλογές και θα τελειώσει το έργο.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν δυνάμεις που να αφυπνίσουν τον Ελληνικό Λαό. Πλέον όλο το πολιτικό σκηνικό είναι στημένο. Μέχρι και η χρυση αυγη. Δυστυχώς.
Ελπίδα για το άμμεσο μέλλον δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως για το μετά.
Δυστυχώς για κάποιους , αλλά υπάρχει.

Τέλος ο λιολιοπουλος καλά κάνει και απασχολεί με τις μακακίες του, τα τοπικα ΜΜΕ.
Απλά σαν απλός πολίτης και πρωϊν πλέον δεξιος εδω και χρόνια , βάζω ένα απλό ερώτημα στα κομματόσκυλλα της ΝΔ που μαζεύονται στα γραφεία και κάνουν συγκεντρώσεις ή συνελεύσεις :
(συγνώμη θα το πω όπως μου έρχεται)
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Σταματώ εδώ, γιατί? Γιατί πονάω την παλιά δεξιά. Την δεξια που τα ραμολιμέντα την έκαναν σκουπίδη για 5 σταυρούς.
Συγνώμη βεσύρ αγά που έθιξα το κόμμα. Ντεμέκ δεξιέ βεσυρ αγά.
Ξέχασα αγρότες που θίγω αυτόν που ψήφισε την φτώχεια σας , Οπως θα ξεχάστε και τους σφύριζες σε κανα δυο χρόνια.
Δεν υπάρχει σωτηρία σύντομη. Τα χειρότερα έρχονται και τα κάνω κέφι.
Αλλά πάντα μετά την καταιγίδα έρχεται ο ήλιος , η καλή ημέρα.
Να το θυμάστε κοπρόσκυλα.

Ρωμανός είπε...

Κ Μοχλα καλέ μην ανεβαζετε τέτοια πράματα μετά μπαίνουν όλοι οι εγκεφαλοι και μας λένε αλήθειες και πόσο μας τσουζει και ότι ο λιολιοπουλος ειναι ένα φωτεινό παράδειγμα που υποστηρίζει ανοιχτά τις θέσεις του.
Τέτοια παράνοια πουθενά αλλού,πονανε τα μυαλά μας...

Ανώνυμος είπε...

Πρωταπριλιά είναι ή αλήθεια αυτά που γράφεις. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη (που έλεγε κάποτε διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας).

Xronika είπε...

Oφείλω μια απάντηση στον πρώτο "ανώνυμο" κομπλεξάρα που γράφει την ωδή στη μαλακία. Περί αυτού πρόκεται. Και πως να γίνει διαφορετικά όταν βρίσκεσαι στην ανάγκη να στηρίξεις έναν τύπο σαν τον Λιολιόπουλο που δεν έχει ανταλλακτικό.
Εγώ επώνυμα σε προκαλώ: Πάμε μια βόλτα στα καφενεία μαζί. Δώσε ώρα και μέρα και πάμε να ακούσουμε τί λένε τα καφενεία, ο κόσμος αυτός που θα ψηφίσει ΝΔ για την επιλογή Λιολιόπουλου. Γελάνε ρε αστείε ανόητε κομπλεξικέ βλάκα.

Όσο για τα χιλιάρικα στείλε λογαριασμό να δώσω ρε παρτάλι μερικά. Για να έχεις κάνα ευρώ στην τσέπη σου μαλάκα, έ μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Επελεξα να κρατησω την ανωνυμια μου καθαρα για επαγγελματικους λογους μιας και ειμαι δημοσιο προσωπο.Μιλησα ομως με επιχειρηματα και νομιζω με ευγενεια
Κανουμε μια δημοσια αντιπαραθεση και απαντας με επιχειρημα παμε μια βολτα στα λαφενεια και σε μια παραγραφο με βριζεις νομιζω 10 φορες.Για την ουσια των οσων γραφω δεν λες τιποτα.Α και για την ταμπακιερα με τα χιλιαρικα τιποτα.Βεβαια η αριστερη σου καταντια σε εχει αναγαγει σε υποστηρικτη των καημενων των δεξιων ψηφοφορων και υπερμαχο της επισης δεξιας διοικησης Γκυρινη.Καληνυχτα

Xronika είπε...

Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος αλλά είσαι κουτοπόνηρος. Βολικό το "επιχείρημα" για επαγγελματικούς λόγους έ; Ανώνυμη κλαρινομαγκιά όμως; Μην υποκρίνεσαι ότι είσαι "θύμα" φραστικού προπηλακισμού. Η δημόσια αντιπαράθεση γίνεται με πρόσωπα και δημόσια. Μπορείς; Φαίνεται ότι όχι. Είσαι ικανός να με χαιρετάς και για "επαγγελματικούς λόγους" έξω στο Γιδά. Έ;
Σε βρίζω και μάλιστα ελάχιστα. Σου αξίζει οχετός γιατί τα παρτάλια έτσι καταλαβαίνουν. Τα νοήμονα παρτάλια.
Πάμε στην ταμπακιέρα. Στείλε λογαριασμό να σε δώσω. Όσο για το τι γράφω ή όχι αυτό είναι δικό μου θέμα και να σε πω ανόητε ότι την άποψή μου δεν την καθορίζει η κομματική μου ένταξη. Αν γινότανε αυτό θα δούλευα σε κομματική εφημερίδα παρτάλι που θες να το παίξεις και έξυπνος

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεια της ΝΔ ειναι οτι δεν εβαλε υποψιο τον Τσακα απο το big brother (παλαι ποτε αντεννα) και φυσικα τον ΒΑΣ ΒΑΣ παρασκευας (ας ανατρεξουν στο youtube οι μεγαλοι νεοδημοκρατες).
Εχεις τοσο ξεφτυλα συριζα απεναντι και κρινεσαι ανεπαρκης. Μπορει να γινει? Μπορει ! ! !
Εχεις καρανικα απεναντι που σου δινει ανοιχτη εστια και εσυ κοιτας τις κερκιδες. Μπορει? Μπορει.
Εχεις κυβερνηση που κανει και αντιπολιτευση για εσενα ΝΔ. Μπορει? ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ!!!Γιατι εισαι ανεπαρκης.
Απλα καθημερινα ερωτηματα.
Η απαντηση ειναι οτι και εσυ ΝΔ δεν μπορεις. Απλα ψαχνεις κανα ψιχουλο απο κανα σοϊ του καθε πικραμενου για κανα σταυρουλακο.
Η καταντια στο μεγαλειο της.
Καλησπερα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΣ ΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ. ΟΣΑΚΙΣ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΕΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΙΦΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΑΡΔΑΛΟΝ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βάζω στοίχημα, ο κύριος αυτός δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Θα τρυπώσει σε καμιά κυβερνητική ή κρατική θεσούλα μόλις γίνουμε κυβέρνηση και θα κάθεται όπως ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ.
Άμα ήθελε να υπηρετήσει τις ιδέες του θα μπορούσε να το πράξει χωρίς να κάνει εγγραφή στο μητρώο στελεχών. Η στόχευση και η σκοπιμότητα είναι προφανής. Βόλεμα θέλει και το γνωρίζουμε άπαντες.
Ο ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια και όλη η αλήθεια είναι στον φίλο εαν μου επιτρέπει 8 Φεβρουαρίου 2017 - 8:09 π.μ. Απλά τα έψραψε και κάπως έτσι ψάχνει ο κάθε τυχάρπαστος να βολευτεί.