Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Εξοπλίζονται τα Λύκεια με καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τον Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμαρχος Π. Γκυρίνης με τον
δραστήριο πρόεδρο της σχ. επιτροπής
Δημ. Συρόπουλο
-δήλωση Γκυρίνη: τα παιδιά μας είναι η καλύτερη "επένδυση"

Η σχολική επιτροπή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας υλοποιώντας ένα πρόγραμμα προμηθεύει όλα τα σχολεία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι υπάρχοντες υπολογιστές στα σχολεία ήταν "αρχαίοι" και καθόλου λειτουργικοί οπότε η κίνηση αυτή ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Η αρχή έγινε στο κτήριο του ΕΠΑΛ -ΣΕΚ όπου οι αρμόδιοι παρέλαβαν τους υπολογιστές και οργάνωσαν το εργαστήριό τους. Ο δήμος Αλεξάνδρειας και.....
με το πρόγραμμα αυτό αλλά και γενικότερα δείχνει ότι υλοποιεί βήμα βήμα την πολιτική του απέναντι στην εκπαίδευση και ειδικότερα στις υποδομές αφού όπως είχε εξαγγείλει ο δήμαρχος
Π. Γκυρίνης "αυτή η προτεραιότητα θα είναι πάντα στις πρώτες επιλογές διότι θεωρούμε ότι τα παιδιά μας είναι η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε".


Σχολιάζοντας το πρόγραμμα αυτό και την εξέλιξή του ο Π. Γκυρίνης δήλωσε ότι "η σχολική επιτροπή συνεχίζει να λειτουργεί με συνέπεια και ζήλο, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και είμαι στην ευχάριστη θέση να διαπιστώνω ότι προκύπτουν αποτελέσματα για τους μαθητές του δήμου μας. Θα συνεχίσουμε το έργο μας τόσο στον τομέα αυτόν όσο και στους υπόλοιπους με τον ίδιο ζήλο και στο τέλος της θητείας μας ελπίζω η κατάσταση να είναι καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε".



Δεν υπάρχουν σχόλια: