Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι- Θεαματικές αποκαλύψεις Γκυρίνη εις βάρος Δημητριάδη










-Ανεξήγητο αυτοκτονικό πολιτικό τσουβάλιασμα Σπυρίδη-  Αλευρά από τον τελειωμένο πολιτικά Δημητριάδη!!!

Το γνωμικό "πήγαν για μαλί και βγήκαν κουρεμένοι" ασφαλώς το γνωρίζετε όλοι σας. Έ, αυτό έπαθε σήμερα το βράδυ η παράταξη του Δημητριάδη και αφελώς κατά την άποψή μου και οι αρχηγοί των άλλων δυο παρατάξεων της μειοψηφίας, που υποτίθεται είχαν ανακαλύψει ένα θέμα που θα ήταν σκέτη βόμβα και θα διέλυε την διοίκηση Γκυρίνη και τελικά την πάτησαν πολιτικά αλλά και στρατηγικά.

Ο πρωτομάστορας του σκηνικού, ο τέως δήμαρχος Δημητριάδης, αιτήθηκε να.....
συζητηθεί ένα θέμα που έχει να κάνει με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας ο οποίος τροποποιήθηκε από την νυν διοίκηση. Η αιτίαση του Δημητριάδη είχε να κάνει με κάποιες προσθήκες που έγιναν στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κατόπιν απαίτησης του αρμόδιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ημαθίας και το "μεμπτό", κατά τον Δημητριάδη, είναι ότι το νέο κείμενο που προέκυψε δεν ξαναψηφίστηκε εκ νέου από το σώμα. Βέβαια, ουδείς ισχυρίζεται ότι με τις τροποποιήσεις που αιτήθηκε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ημαθίας υπέστη κάποια βλάβη υπηρεσιακή ούτε και κανείς ευνοήθηκε. Ήταν αλλαγές άνευ ουσίας που κανονκά και με ελάχιστη πολιτική σκέψη αν διέθεταν όλοι αυτοί που υπέγραψαν την αίτηση δεν θα ασχολούνταν καν.

Ασχολήθηκαν όμως και άρχισε η παρωδία. Άρχισε το πολιτικό ξεγύμνωμα της αντιπολίτευσης όλης η οποία σύρθηκε πίσω από τους προσωπικούς σχεδιασμούς του Δημητριάδη που αν και απών υπέστη την βάσανο της υπενθύμισης των δικών του ουσιαστικών παραλείψεων για το ίδιο θέμα, το Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Αφού πήρε το λόγο και επιχείρησε να διαμορφώσει κλίμα υπέρ του ο Δημητριάδης και με την υπέρμετρη δημοκρατική ανοχή του προέδρου του σώματος έκανε μια αποτυχημένη απόπειρα σόου υπέβαλλε πρόταση μομφής κατά του προέδρου Ν. Μπρουσκέλη γιατί δεν όρισε ειδική συνεδρίαση για να συζητηθεί το θέμα. Γεγονός που βέβαια δεν προβλέπεται από τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου αλλά αυτός το είπε για τις ανάγκες του σόου.
Αφού υπέβαλλε την πρόταση μομφής και είπε τις γνωστές μεγαλοστομίες περί "νόθευσης εγράφων" και "θεσμικής απρέπειας" και άλλα τέτοια που συνηθίζει στους μακρόσυρτους λόγους του έδωσε το σύνθημα της αποχώρησης ακολουθούμενος τόσο από τους δικούς του συμβούλους όσο και από τους Σπυρίδη και Αλευρά που έδειξαν ότι όχι μόνο είχαν προσχεδιάσει και συναποφασίσει την υποβολή της αίτησης αλλά και την στρατηγική της διαχείρισής της κατά την συνεδρίαση!!!

Έφυγε λοιπόν η αντιπολίτευση και ουσιαστικά έκανε χάρη στον Δημητριάδη που δεν άκουσε δια ζώσης τα όσα είπε ο Γκυρίνης. Και τί είπε; Και τι δεν είπε να λέτε. Όσοι έχετε υπομονή μπορείτε να τον ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί και είναι καταπέλτης και ξεβράκωμα της τακτικής του ως δήμαρχος στο συγκεκριμένο θέμα. Το θέμα του ΟΕΥ που ενώ υποτίθεται ότι συζητήθηκε στην εκτελεστική επιτροπή του δήμου το 2011 κανένα πρακτικό δεν κρατήθηκε, δημοσιεύτηκε μια απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου που καμιά σχέση δεν έχει με αυτό που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο εκείνης της περιόδου. Μ΄ άλλα λόγια, ο Δημητριάδης έκανε τόσες αλλαγές- τροποποιήσεις, 30 είπε ο Γκυρίνης, που το κείμενο ήταν ένα άλλο κείμενο και όχι αυτό που υποτίθεται ότι είχε ψηφίσει η Εκτ. Επιτροπή.
Τέτοια ωραία έκανε ο Δημητριάδης που νομίζει ότι με ήσσονος σημασίας θέματα, με θέματα της πλάκας μπορεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα και ίσως να σκέφτεται ότι μπορεί να αναγορευτεί και σε κήνσορα. Ποιος ξέρει;

Συμπερασματικά: Με την πρόταση μομφής που υπέβαλλαν κατά του Μπρουσκέλη πρόσφεραν μεγάλο δώρο στον Γκυρίνη. Πόλωσαν την κατάσταση και ένωσαν την παράταξή του ακόμα περισσότερο.
Δεύτερον, αν έγινε ένα χωρίς κανέναν δόλο και σκοπιμότητα λάθος ήσσονος σημασίας δόθηκε η αφορμή στον Γκυρίνη να αναδείξει την συμπεριφορά του ως δήμαρχος το 2011.
Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις; Ασφαλώς ο Γκυρίνης και η παράταξή του.
Ποιος έχασε; Ασφαλώς οι Σπυρίδης και Αλευράς που σύρθηκαν αναίτια και κυριολεκτικά τσουβαλιάστηκαν από έναν τελειωμένο πολιτικά πρώην δήμαρχο. Δεν συζητώ αν έχασε ο Δημητριάδης ή όχι; Αυτό είναι δεδομένο και πασίδηλο.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/6U-cNf4aE0s


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει απάντηση σε όσα ανέφερε ο σ Αλευράς?