Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τί νόημα έχουν οι επαφές; Τους κέρασε καφέ ο Γκυρίνης ή ήταν βιαστικοί; - Φωτογραφίες πάντως βγήκαν

Βλέπω σε κάθε εκλογές τους υποψήφιους  βουλευτές και τα κεντρικά στελέχη που έρχονται στο νομό να .....
συμπεριλαμβάνουν στις περιοδείες τους επισκέψεις στους δημάρχους των τριών δήμων.
Πριν από τρεις μέρες οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Ημαθία επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη στο γραφείο του. Αλλάξαν χειραψίες, ήπιαν καφέ και νερό και αφού βγήκαν τις απαραίτητες φωτογραφίες έφυγαν για Βέροια όπου συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαϊτζίδη.
Και οι δυο, τόσο ο Γκυρίνης όσο και ο Καλαϊτζίδης ανήκουν στο ίδιο κόμμα με τους επισκέπτες τους και με τους περισσότερους γνωρίζονται πάρα πολύ καλά.
Στις επαφές αυτές δεν λέγεται απολύτως τίποτα και είναι απορίας άξιο για την σκοπιμότητά τους.

Μπορώ να εικάσω ότι το μοναδικό χρήσιμο που μπορεί να προέκυψε από την συνάντηση των Νεοδημοκρατών με τον Γκυρίνη είναι το σπάσιμο των ψυχρών σχέσεων του δημάρχου με τον Τσαβδαρίδη εξ αιτίας της ευθείας στήριξης του τέως βουλευτή στον Δημητριάδη και η οποία έφερε την ανοιχτή στήριξη του Γκυρίνη στην υποψηφιότητα του Βεσυρόπουλου στις εκλογές του Ιανουαρίου γεγονός που του στέρησε την εκλογή στη Βουλή.
Εκτός κι αν η ψύχρα στις σχέσεις τους συνεχίστηκε εξ αιτίας της στιγμιαίας έντασης που προέκυψε μεταξύ του δημάρχου και του Αναστασιάδη για την αποτίμηση των μακροχρόνιων πολιτικών που ασκήθηκαν στη χώρα και την έφεραν στο σημερινό χάλι.

Μπορεί να προέκυψε και κανένα άλλο αποτέλεσμα αλλά να το κρατάνε κρυφό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: