Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ και της υποψήφιας βουλευτού Φρόσως Καρασαρλίδου στο Δασαρχείο, στη Πυροσβεστική και στο Νοσοκομείο Νάουσας.

εκτροφείο θηραμάτων, το οποίο συντηρείται με προσωπική πρωτοβουλία καθώς υπάρχουν ελλείψεις στο εποχιακό προσωπικό.
Ακολούθησε επίσκεψη στη Πυροσβεστική υπηρεσία Νάουσας όπου πέρα από τις λειτουργικές της ανάγκες ενημερώθηκαν και για τις δραστηριότητες της που έχουν σχέση με τη πυροπροστασία του βουνού μας, όπως εγκατάσταση υδροδεξαμενων, πυροσβεστικών κρουνών, καθαρισμό δρόμων, κλπ. Αναφέρθηκαν, επίσης, στις ελλείψεις προσωπικού που είναι αναγκαίες για την κάλυψη των οργανικών τους θέσεων ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό το έργο της υπηρεσίας.

Τέλος, στο νοσοκομείο Νάουσας ενημερώθηκαν από τον διοικητή και εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο σε επίπεδο έλλειψης προσωπικού όσο και του αναγκαίου εξοπλισμού. Η απερχόμενη και εκ νέου υποψήφια κ. Καρασαρλίδου καθ όλη τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας ανέδειξε τα προβλήματα του νοσοκομείου μας και δεσμεύθηκε ότι θα εξακολουθήσει να πράττει τα μέγιστα  προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας του και της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών του

Δεν υπάρχουν σχόλια: