Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Όχι ρε γμτ, αυτόν τον άνθρωπο στήριζα τόσα χρόνια; / Σιγά μην ιδρώνει το αφτί του Δημητριάδη...

Δύο βδομάδες περίπου πέρασαν από την ημέρα που αποκαλύψαμε την απόκτηση του πάλαι ποτέ δημαρχιακού αυτοκινήτου της Αλεξάνδρειας από τον Φώτη Δημητριάδη αφού πρώτα παρέδωσε τις πινακίδες στον ΟΔΔΥ και....
κατόπιν το "χτύπησε" σε δημοπρασία και το αγόρασε τελικά γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος με το όχημα. Ναι, αυτό είπε σε σχετική ερώτηση ο ...καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών.

Το θέμα το έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Ναλμπάντης που είπε τα εξής:



Πέρασαν τόσες μέρες και ο πρώην δήμαρχος συνεχίζει να κινείται και να συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα, σα να έκανε το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, σα να αγόρασε ένα κιλό ζάχαρη από το μπακάλικο της γειτονιάς του, σα να αγόρασε το αυτοκίνητο του ξαδέρφου του....

Όχι ρε, τι μαλακία έκανα τόσα χρόνια
Ο πρώην δήμαρχος άφησε άναυδους τόσο τους στενούς του συνεργάτες όσο και τους πολιτικούς του φίλους, όσοι του απέμειναν τελικά. Στενός του συνεργάτης επί πολλά χρόνια ήταν αυτός που απαύδησε, βγήκε από τα ρούχα του κυριολεκτικά και είπε σε πρώην δημοτικό σύμβουλο που ήταν παρών στην συνεδρίαση εκείνη το εξής: "όχι ρε γαμώτο μου, και αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον στήριξα τόσα χρόνια, αυτός δεν έχει ιερό και όσιο, τι μαλακία έκανα τόσα χρόνια".
Το ξέσπασμα του στενού του συνεργάτη είναι ενδεικτικό της ηθικής απαξίας της πράξης που συντελέστηκε. Ωστόσο, ο Δημητριάδης δεν κάμπτεται από τέτοια πράγματα και δεν ιδρώνει το αφτί του.

Σαν να μην έγινε απολύτως τίποτα, πήρε τον Κούγκα, τον Βενιόπουλο και τον Κιοσέογλου και πήγαν ομαδόν στην ομιλία του Τσαβδαρίδη και μάλιστα κάθισαν και στην πρώτη θέση για να απαθανατιστούν από τους φωτογράφους.
Σιγά μην τον πείραξε που έγινε αντικείμενο σχολίων και κριτικών σε όλο το εύρος και όχι μόνο του δήμου Αλεξάνδρειας....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες αυτού του Δήμου , ιδού ο δραστήριος, ο εργατικός ο αδέκαστος δοξάστε τον!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μοχλα, μήπως είναι γεροντοκαψούρα τελικά αυτό το δέσιμο με το αυτοκίνητο;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτός τον οποίον παρακολούθησαν στην συγκέντρωση (Μπουμπούκος) ήταν λιγότερο γελοίος απο αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

<> απλά και όχι βγήκε από τα ρούχα του ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ,γιατί το τελευταίο σημαίνει ,ότι ξεγυμνώθηκε ,πράγμα που ασφαλώς δεν έγινε .