Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε ζημιές σε Μελίκη και Αντιγονίδες / Φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή ημέρα

Η βροχή που έπεσε χτες ήταν πολύ και ορισμένες περιοχές της Ημαθίας αντιμετώπισαν προβλήματα. Αναφέρθηκαν πλημμύρες σε σπίτια και χωράφια καθώς επίσης και ορισμένες ζημιές στο οδόστρωμα του επαρχιακού δρόμου Μελίκης- Βεργίνας.
Στην περιοχή της...
Μελίκης ο ξηροπόταμος "Κρασοπούλης" υπερχείλισε  και παρακείμενα χωράφια πλημμύρισαν χωρίς όμως να καταγραφούν μεγάλες ζημιές αφού η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών ήδη έχουν συλλέξει τις παραγωγές τους.

Πλημμύρες σε αυλές και σπίτια αναφέρθηκαν τόσο στην Αγία Τριάδα του δήμου Αλεξάνδρειας, η οποία επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή, όσο και σε χωριά της δημοτικής ενότητας Αντιγονιδών όπως το Κεφαλοχώρι και ο Σταυρός.

Δείτε φωτογραφίες από την χτεσινή νεροποντή από το alexandriamou.gr



Στην Αγία Τριάδα η διοίκηση του δήμου με τον δήμαρχο Παν. Γκυρίνη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ν. Μπρουσκέλη συντόνισαν δια ζώσης την επιχείρηση και διαπίστωσαν τα προβλήματα της περιοχής που πρέπει να αντιμετωπιστούν
Κεφαλοχώρι- Τόσο η πυροσβεστική όσο και ο μηχανισμός του δήμου με παρόντες τον αντιδήμαρχο Σωτ. Τόκα και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Στ. Δελιόπουλο αντιμετώπισαν την δύσκολη κατάσταση


- Μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό και οπτικό υλικό στο alexandriamou.gr που αποτυπώνει την σημερινή κατάσταση στην περιοχή της Μελίκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα σε αυτόν το ξεροπόταμο " Κρασοπούλη" δεν είχε ανοίξει την γούρνα που ΘΑ έκανε το αντλιοστάσιο του αποχετευτικού τις Μελίκης ο μεγάλος οραματιστής Δημητριάδης? Τώρα πόσο θα την πληρώσουμε αυτή την ανευθυνότητα του Δημητριάδη οι πολίτες δεν ξέρω, ακόμη δεν ήρθε ο λογαριασμός. Όμως δεν υπάρχουν ευθύνες για αυτό το θέμα? Δεν θα πρέπει να γίνει καταλογισμός στους υπευθύνους? Πού είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους?

Ανώνυμος είπε...

Στο Δελτίο Ειδήσεων τις ΝΕΡΙΤ στις 18: 00 είδα αυτόν τον εκ Μελίκης γίγαντα τις πολιτικής Βενιόπουλο, να λέει ότι έπρεπε να καθαριστεί ο ξεροπόταμος, και να ανοίξουν περισσότερο το ρέμα για να παίρνει λέει τα νερά!! Ρε πονηρούλη ποιος ήταν Αντιδήμαρχος τα τελευταία τέσσερα χρόνια? Η μανιά μου, η εσύ? Εσύ τώρα δεν είσαι δημοτικός σύμβουλος? Η είσαι μόνο για τις παρελάσεις και τις δοξολογίες? Και ζητάς και τα ρέστα και κάνεις και κρητική και δεν ντρέπεσαι καθόλου!!! Κατάντια!!!