Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τα 25+1 του 2010 έγιναν 15+5 το 2014 και ο Δημητριάδης συνεχίζει να δουλεύει τον κόσμο. Ως πότε;


Tα 25+1 έγιναν 15+5. Επιμένει να παραμυθιάζει τον κόσμο ο Δημητριάδης και οι συν αυτώ με προγράμματα που κυκλοφορούν και που καμιά σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Πολύ περισσότερο με τα πεπραγμένα τους αφού και το 2010 στο... πρόγραμμά τους έγραφαν για 25+1 παρεμβάσεις που θα γίνουν και πέρασαν τέσσερα χρόνια και δεν έκαναν ούτε μια.
Τώρα, χωρίς καμιά αιδώ χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ο Δημητριάδης επιχειρεί να παραπλανήσει για ακόμα μια φορά τους δημότες τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. 
Έχει εντάξει μέσα στο "πρόγραμμά" του ένα σωρό έργα που ΘΑ γίνουν από το ΕΣΠΑ και άγιος ο θεός. Διαβάζεις το οχτασέλιδο και βλέπεις ότι θα γίνουν έργα αποχέτευσης (έχει μια κλίση ο απερχόμενος στα έργα αυτά ή με φαίνεται;), αναπλάσεις πλατειών, ποδηλατόδρομοι, γυμναστήρια και ξανά αναπλάσεις και ξανά δίκτυα και ξανά και ξανά έργα που είναι η χαρά των εργολάβων.

Μόλις είδα το "πρόγραμμα" του Δημητριάδη με τα 15+5 έργα θυμήθηκα τα 25+1 και με ήρθε στο μυαλό ότι και τα 3 γίνονται 2 κατά την προσφιλή ρήση των νέων. 

Ως πρόταση και μάλιστα ευεργετική για τον ίδιο. Το καλύτερο πρόγραμμα που έχει να δώσει στον λαό είναι να φύγει ο Δημητριάδης και η παρέα του γρήγορα γρήγορα και χωρίς πολλές φωνές γιατί είναι η πλέον καταστροφική διοίκηση που πέρασε από τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: