Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Γιατί αρνείται μέχρι και σήμερα να πάρει Γενικό Γραμματέα στο δήμο ο Γκυρίνης;

Τέσσερα και μισό χρόνια πέρασαν με διοίκηση Γκυρίνη στον δήμο Αλεξάνδρειας και ο δήμαρχος ουδέποτε έχει κληθεί να απαντήσει δημόσια στο ερώτημα: Γιατί δεν προσέλαβες έναν Γενικό Γραμματέα στο δήμο;
Εύλογα προκύπτει το ερώτημα σήμερα διότι όποιος κάνει τον κόπο να διαβάσει το εισηγητικό του 1ου θέματος της συνεδρίασης της Τετάρτης θα δει ότι αναμορφώνεται ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας και ότι μεταξύ αυτών που θα κληθούν να..... ψηφίσουν οι σύμβουλοι είναι ότι προβλέπεται μια θέση Γενικού Γραμματέα!! Λες και που το προβλέπει ο νέος Οργανισμός σημαίνει ότι δεν το πρόβλεπε ο προηγούμενος.

Αφορμή λοιπόν έδωσε για ακόμα μια φορά ο Γκυρίνης και κάποτε πρέπει κάποιος σύμβουλος να τον ρωτήσει γιατί δεν προσέλαβε ένα αυτοδιοικητικό στέλεχος, καταρτισμένο, με καλές σπουδές στο αντικείμενο ώστε να αναλάβει να κινήσει την διοικητική μηχανή του δήμου, να οργανώσει τις υπηρεσίες, να ελέγξει τους υπαλλήλους, να αξιολογεί το έργο τους και να δίνει αναφορά λεπτομερή στον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Γκυρίνης επέλεξε να μην προσλάβει Γενικό Γραμματέα όπως επέλεξε να μην προσλάβει ο δήμος δικηγόρο λες και έχει λίγες υποθέσεις με τα δικαστήρια όπου βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα με προμηθευτές και με υπαλλήλους του ακόμα.
Επέλεξε να παίξει ο ίδιος το ρόλο του γενικού γραμματέα και τα αποτελέσματα αυτού του ρόλου τα γνωρίζετε όλοι σας.
Επέλεξε να μην προσλάβει δικηγόρο.
Επέλεξε να λειτουργήσει κατά μόνας με αποτέλεσμα να μείνει μόνος.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνος του Χάρη μου . Διοικεί με την γνωστή τρόικα του Δήμου, δηλαδή μια ομάδα ρούφ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πε δημοσια οτι φοβαται μην κατεβει μετα για δημαρχος ο γενικος.Ποσο βλαξ.