Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η Φώφη πρωθυπουργός και ο Άδωνης ρωτά στη Βουλή για τον Σπυρίδη!!!

Προχτες ήρθε η Φώφη Γεννηματά στην Ημαθία και η περιοδεία της στο.....
νομό άρχισε από την Αλεξάνδρεια. Σε ένα καφέ της πόλης αποφάσισαν τα τοπικά στελέχη να την πάνε ώστε να συναντηθεί με όσους ακόμα παραμένουν στο κόμμα και το υποστηρίζουν αλλά και με τους εκπροσώπους των φορέων του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και τον Αγροτικό Σύλλογο. Άμα υπολογίσω ότι οι εκπρόσωποι ήταν καμιά δεκαριά και όλοι μαζί ήταν καμιά εικοσιπενταριά οδηγούμαι στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η συγκέντρωση είχε απόλυτη επιτυχία.

Η Φώφη με τον Τάκη Παράσχο,
ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
Και αν ανάμεσα σ΄ όσους πήγαν προσμετρήσουμε και τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (έτσι τα σύστησε ο Ασλάνογλου) τότε δεν ήταν τίποτα άλλο μέσα στο καφέ εκτός από την ιστορία του κόμματος. Που είναι μεγάλη, βαριά (σαν τη φανέλα του τσολιά) αλλά, ιστορία. Και όταν ένα κόμμα είναι ιστορία και ασχολείσαι μόνο μ΄ αυτή διότι δεν έχει πλέον καμιά δυναμική στο παρόν και έχει επιλέξει να γίνει παρακολούθημα των μεγάλων κομμάτων τότε όλοι καταλαβαίνετε ότι το τέλος είναι εδώ αλλά αρνούνται να το δουν αυτοί που πρέπει.

Δε μιλάω για τη νεολαία που υποτίθεται ότι είναι η ελπίδα του τόπου και των κομμάτων Ήταν απούσα. Είτε διάβαζε επειδή είναι περίοδος εξετάσεων για τους μαθητές- φοιτητές είτε γιατί όσοι μπορούσαν να πάνε επέλεξαν να μην πάνε συνειδητά. Όπως κάνουν σε όλες τις εκδηλώσεις της πολιτικής. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, ακόμα μεγαλύτερο από όλα τα μνημόνια μαζί. Γιατί εκεί βρίσκει ο φασισμός έτοιμο υλικό.

Η Φώφη λοιπόν μίλησε στα ιστορικά και μη στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξάνδρεια και αφού εξέφρασε την χαρά της που είναι στην πόλη και στην περιοχή όπου το κόμμα της παίρνει διπλάσιο ποσοστό από το εθνικό ποσοστό, θέλησε να κάνει διάλογο με τους φορείς. 

Γ. Τσαρτσάνης
Ο Γ. Τσαρτσάνης, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ανέλαβε να πει τα αιτήματα του κλάδου αλλά ο μπαγάσας τον μισό χρόνο της τοποθέτησής του τον κατανάλωσε σε υμνολόγιο των ιστορικών και όχι μόνο στελεχών λέγοντας στη Φώφη ότι αν έχει το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή τόσο μεγάλα ποσοστά είναι γιατί ο κόσμος εμπιστεύεται και γουστάρει ένα πράμα αυτά τα τοπικά στελέχη. Την αλήθεια είπε ο Γιάννης διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αν δεν υπήρχαν δυο τρεις που βάλανε πλάτη το προηγούμενο διάστημα και κράτησαν το ΠΑΣΟΚ με δικές τους προσπάθειες μέρα και νύχτα δεν θα υπήρχε κανένας στο Καφέ Μομέντι να υποδεχτεί την προεδρίνα. Θα ήταν αυτή, οι γραμματείς και οι συνοδοί της.

Μίλησε και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, ο αδερφός του αξιολογημένου στελέχους της ΝΔ, ο Τάσος Λιολιόπουλος που πήρε το λόγο για να αναδείξει υποτίθεται ένα, άντε δυο θέματα του κλάδου αλλά αυτός επειδή αρέσκεται να κάνει πολιτική (το έχει το σόι φαίνεται) έλεγε και ξανάλεγε ότι ο Σύριζα κατέστρεψε τη χώρα και τους αγρότες μέσα σε δυο χρόνια και δεν υπάρχει διέξοδος με αυτή την κυβέρνηση και ότι οι αγρότες αναμένουν λύσεις και σωτηρία από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ήθελε να πει αλλά επειδή στο μυαλό του είναι ο Κυριάκος, είπε "αναμένουμε λύσεις από τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης". Λες και υπάρχουν πολλά κόμματα στην αξιωματική αντιπολίτευση. 
Η Φώφη πήρε την πάσα και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ επεξεργάζεται το δικό του σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα και κάλεσε τους αγρότες να πουν τις προτάσεις τους σε ειδική ημερίδα που θα γίνει στο προσεχές μέλλον. Οι αγρότες δεσμεύτηκαν ότι θα τα
Η Φώφη με τον Τ. Χαλκίδη
πουν. Βέβαια, και στη Βέροια που πήγε το απόγευμα συναντήθηκε με την φίρμα πλέον των αγροτών, τον Τάσο Χαλκίδη που έγινε διάσημος εξ αιτίας του μπλόκου της Κουλούρας και είχε θερμή χειραψία. Επίσης συναντήθηκε

και "ξεναγήθηκε" σε φάρμα με ροδάκινα από το στέλεχος του αγροτικού τομέα του Πασόκ, Θ. Παπακωνσταντίνου. Τώρα, γεννάται το ερώτημα: Αφού στο Πασόκ υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι αγροτοσυνδικαλιστές με γνώση και πείρα η Φώφη περιμένει από τον Λιολιόπουλο προτάσεις στ΄ αλήθεια ή όντως έτσι είναι;

Αυτά τα ωραία στην Αλεξάνδρεια.

Να κλείσω με το ενδημικό φαινόμενο που όσο περνάει ο καιρός παίρνει διαστάσεις και αφορά τον δημοσιογραφικό χώρο. Στο καφέ με τη Φώφη στο "Μομέντι' εκτός των ιστορικών στελεχών ήταν και καμιά δεκαριά δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Όλοι τούτοι έκαναν τη δουλειά τους και ορισμένοι έκαναν δημόσιες σχέσεις. Ναι, έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Και δώστου φωτογραφίες και πόζες και ξανά μανά από την αρχή. Και βγάλε άλλη μια γιατί ετούτο το προφίλ δεν είναι το καλό μου και ξανά από την αρχή. Να γελάς η κατάσταση αλλά αυτή είναι η φάση.

Θυμάμαι στα τριάντα χρόνια που είμαι στο χώρο της τοπικής δημοσιογραφίας και σε εποχές που είμαστε ελάχιστοι ότι ουδείς εκδότης ή δημοσιογράφος δημοσίευε τη φάτσα του στις εφημερίδες. Εκτός και αν η είδηση αφορούσε στον ίδιο ή κάποιο σημαίνον πρόσωπο επικέπτονταν τα γραφεία της εφημερίδας του. Υπάρχουν πολλοί Ημαθιώτες που δεν ξέρουν τη φάτσα των παλαιότερων εκδοτών του νομού. Που αν δουν στο δρόμο τον Μ. Πατσίκα και τον Π. Μπούθα, τους ιστορικούς εκδότες του ΛΑΟΥ και της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ αντίστοιχα δεν θα τους αναγνωρίσει. Οι άνθρωποι έκαναν δουλειά και η δουλειά τους ήταν να δημοσιεύουν ειδήσεις και οχι να γίνονται οι ίδιοι ειδήσεις στα μέσα τους.
Τι να πεις και τι να μη πεις.

Φεύγοντας, η Φώφη συναντήθηκε με τον Μιχάλη Χαλκίδη στο πεζοδρόμιο. Χαιρετήθηκαν εγκάρδια και ο Χαλκίδης 'έδωσε" μια αγκαλιά στον βουλευτή του Πασόκ Θεσσαλονίκης Γ. Αρβανιτίδη λέγοντας ότι ήτανε φίλοι από τα έδρανα στη βουλή. 
Γεγονός είναι ότι πρώην βουλευτής της ΝΔ έχει αρχίσει να κινείται διότι θέλει να επανακάμψει ντε και καλά στα κοινά και όπως σας έχω πει ο στόχος του είναι η Νομαρχία Ημαθίας. Γι αυτό τον βλέπουμε και θα τον βλέπουμε όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

Η Φώφη πήγε στη Νάουσα όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κουτσογιάννη και στη συνέχεια πήγε στη Βέροια όπου είχε συναντήσεις με αγρότες κλπ. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να πω είναι η βραδινή εκδήλωση. Το ΠΑΣΟΚ είχε να δει τόσο κόσμο από την εποχή που ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης βουλευτής Ημαθίας και υπουργός. Η ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει την παρουσία του και εκτιμώ ότι η ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό του αφιερώνοντάς του μια παράγραφο δείχνει την εκτίμηση της οργάνωσης στο πρόσωπό του.
Τα στελέχη του κόμματος είχαν σκεφτεί αρχικά να νοικιάσουν την μικρή αίθουσα του ΑΙΓΕΣ αλλά με την κοσμοσυρροή που πλάκωσε άνοιξαν τη μεγάλη και η οποία γέμισε σε μεγάλο ποσοστό. Αυτό είναι επιτυχία για το κόμμα που φυτοζωεί αλλά και που αντιστέκεται, που δε θέλει να αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι κλινικά νεκρό στην πολιτική. Οπαδοί του Πασόκ κυρίως μεγάλης ηλικίας που είτε θήτευσαν ως κομματικά στελέχη, είτε διορισμένοι σε κρατικές θέσεις, είτε εξυπηρετηθέντες από το κόμμα και αποκαταστημένοι για μια ζωή (δηλαδή όλοι αυτοί που χρωστάνε στο Πασόκ) αλλά και ανιδιοτελείς (πάντα υπάρχουν αυτοί) έδωσαν το παρόν και γέμισαν την αίθουσα.


Ήταν λοιπόν πετυχημένη η συγκέντρωση από άποψης συμμετοχής αλλά πάμε να δούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης.

Βλέποντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν διαπίστωσα τον κοινό τόπο. Το ΠΑΣΟΚ γέρασε επικίνδυνα και θυμίζει έντονα εκδρομή του ΚΑΠΗ. Κάποιες φιγούρες που νεανίζουν απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Η συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων άνω των εξήντα ετών και παραπάνω. Για ποια ελπίδα να κάνουμε συζήτηση τώρα και για ποια ανανέωση;

Σας έλεγα πιο πριν για τον κόσμο που μαζεύτηκε στη Φώφη. Ήταν αρκετός αλλά ίσως έχει εξήγηση η κοσμοσυρροή. Έμαθαν οι παλιοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ότι θα ήταν παρόν και ο Χρυσοχοϊδης, το δικό τους παιδί, και πήγαν να τον δουν από κοντά. Μιας και δεν τον βλέπουν τακτικά αφού μένει μόνιμα στην Αθήνα, μιας και δεν τον βλέπουν στα κανάλια γιατί δεν είναι πλέον βουλευτής, πήγαν να του σφίξουν το χέρι. Και η Φώφη που το γνωρίζει αυτό έσπευσε να τον χαιρετήσει θερμά.

Διέκρινα στη συγκέντρωση και πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη. Ήταν εκεί η τέως δήμαρχος Βέροιας, η Ουσουλτζόγλου που ασπάστηκε τη Φώφη και από πίσω της ο νυν δήμαρχος Βοργιαζίδης που ζήλεψε και επανέλαβε την κίνηση κάπως σφιγμένος είναι η αλήθεια αλλά πιθανόν να είναι το στυλ του αυτό. Να είναι δηλαδή σα να έχει καταπιεί σκουπόξυλο ένα πράμα.

Ήταν στην συγκέντρωση της προέδρου και ο Κ. Ναλμπάντης με την παρέα του. Ο τέως αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας έβαλε την κοστουμιά του άνευ γραβάτας και πήγε σε εκδήλωση του Πασόκ για να τονίσει την παρουσία του αφενός και να στείλει ένα μήνυμα ότι αυτός είναι που μπορεί να εκφράσει το χώρο στα αυτοδιοικητικά πράγματα. Δεν το αποκλείω να απέσπασε ως και δέσμευση της Φώφης για το χρίσμα του κόμματος για τις εκλογές του 2019 βλέποντας το χαμόγελο ευτυχίας που έχει στα χείλη του. Λέτε;

Η Φώφη με τον Ν. Μπρουσκέλη
Η πρόεδρος του Πασόκ είχε ακόμα μια έντονα συναισθηματική συνάντηση. Αυτή τη φορά με τον Νίκο Μπρουσκέλη που της έδωσε μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου απεικονίζονται οι πατεράδες τους. Ο αείμνηστος δήμαρχος Μπρουσκέλης της δεκαετίας του ΄80 και ο τότε υπουργός Υγείας Γεννηματάς στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας. Συγκινητική στιγμή αν μη τι άλλο.

Σε όλη την περιοδία της Φώφης παρόν και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ Στέφανος Δελιόπουλος. 
Ο γιατρός έδωσε το "παρών" στην πρωινή επίσκεψη της Γεννηματά στην Αλεξάνδρεια και βέβαια δεν παρέλειψε να πάει στην βραδινή ομιλία στο ΑΙΓΕΣ και μετά στο εξοχικό κέντρο όπου και βρήκε την ευκαιρία να βγει μια αναμνημιστική φωτογραφία μαζί της.

Η Φώφη είπε τα δικά της ονειροβατικά που τα έχει μάθει απέξω αλλά προφανώς δεν πείθουν κανέναν. Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται. Που επανέρχεται δεν μας είπε. Επανέρχεται στην κυβέρνηση; Επανέρχεται στη ζωή; Ήταν σε πολιτική καταστολή και ανακάμπτει;
Αφού όμως το λέει η Φώφη έτσι θα είναι. Πρόεδρος του κόμματος είναι κάτι παραπάνω θα ξέρει. Ακούγοντας όμως τον γραμματέα του κόμματος που καρατόμησε εν ψυχρώ, τον Ξεκαλάκη ντε, και τον ευρωβουλευτή Ανδρουλακη καθώς και άλλα στελέχη, δεν τη λες ανάκαμψη την σημερινή κατάσταση του ΠΑΣΟΚ. Μάλλον σε υπνοβασία φέρνει και ο δρόμος είναι ολισθηρός και έχει και κατηφόρες. Αλλά αφού το λέει η Φώφη έτσι θα είναι.

Επιστρέψαμε δυναμικά, λέει η πρόεδρος Φώφη και αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ προφανώς και την λεγόμενη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Τι ακριβώς σημαίνει δυναμικά; Ίσως εννοεί ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ τσίμπησε μια μονάδα και από το πέντε πήγε στο έξι τοις εκατό. Για τέτοιο δυναμισμό μιλάμε.
Είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως αλλά δεν είναι οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που τους έχει ξεπεράσει, τόσο αυτό το πολιτικό προσωπικό που σήμερα συγκροτεί το ΠΑΣΟΚ στα ηγετικά του κλιμάκια όσο και το κόμμα ως οργανισμός που στη συλλογική συνείδηση έχει ταυτιστεί με ό,τι πιο μελανό έχει συμβεί στην πολιτική και οικονομική ιστορία της μεταπολίτευσης. Ο κύκλος έκλεισε. Όσοι εγκλωβίστηκαν μέσα σ΄ αυτόν ας το ξανασκεφτούν και ιδιαίτερα όσοι είναι νέοι και έχουν μέλλον μπροστά τους....

Μετά την ομιλία της προέδρου στο ΑΙΓΕΣ και την μεγάλη συγκέντρωση που έκανε το ΠΑΣΟΚ πήγαν καμιά πενηνταριά στελέχη και λοιποί σε ένα εξοχικό μαγαζί για να φάνε. Σε κλίμα χαλαρό και γεμάτοι ικανοποίηση όλοι μαζί έλεγαν αστειάκια και έκαναν ανασκόπηση της κατάστασης. Βρήκαν ευκαιρία ορισμένοι να φωτογραφηθούν με την πρόεδρο και η βραδυά έκλεισε όταν η Φώφη ανακοίνωσε ότι πρέπει να φύγει για Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο.

Θα αφήσω την "Πασοκιάδα" αναφέροντας μια ατάκα που είπε ο γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας Κ. Ασλάνογλου. Είπε ότι η Φώφη θα είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας. 
Αυτό

Έκανε ο Μητσοτάκης συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη και όπως ήταν φυσικό πήγε ο αξιολογημένος, ένας είναι ο αξιολογημένος στην Ημαθία, αλλά πήγαν και άλλοι που μπορεί είτε να έκαναν αίτηση αλλά ακόμα δεν αξιολογήθηκαν ή μπορεί να αξιολογήθηκαν αλλά δεν το μάθαμε. Πληροφορήθηκα λοιπόν στη συγκέντρωση αυτή την πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Όλγα Μοσχοπούλου που ως γνωστόν είναι εκλεγμένη για δεύτερη φορά στο δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας και συνεπώς έχει μια μίνιμουμ λαϊκή αποδοχή. Στα προσόντα της συμπεριλαμβάνονται οι σπουδές της που αφορούν στην διοίκηση μονάδων υγείας σε επίπεδο προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο ειδικεύτηκε στο αντικείμενο αυτό σε σχέση με την οικονομία. 
Συνεπώς, η Όλγα διαθέτει όλο το πακέτο και συν τοις άλλοις είναι σοβαρή, μετρημένη και γνωρίζει δυο άντε τρεις ξένες γλώσσες.  

Με είπανε ότι πήγε και Νίκος Σουρλόπουλος, ο διευθυντής της εφημερίδας Πολίτης της Αλεξάνδρειας που ως γνωστόν όταν είχε αποφασίσει ο πατέρας του να τον εμπλέξει στην πολιτική έβαλε υποψηφιότητα το 2006 με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και τον Δ. Παράσχο και συγκέντρωσε το εκπληκτικό νούμερο των 69 σταυρών και έκτοτε αποσύρθηκε από ανάλογες προσπάθειες και δυστυχώς έχασε ο τόπος έναν ικανό πολίτη που διαθέτει άπειρες δυνατότητες για να λύσει τα προβλήματα του τόπου.
Δεν είμαι σε θέση να σας πω αν ο εν λόγω πήγε ως δημοσιογράφος για να καλύψει το γεγονός και να κάνει ρεπορτάζ και να βάλει και καμιά φωτογραφία της αφεντιάς του αλλά και του πουλέν του μπαμπά του (για τον αξιολογημένο ο λόγος)
ή αν πήγε για να πάρει κλίμα και να ζυγίσει την κατάσταση ώστε και αυτός να κάνει μια αίτηση ώστε να γίνει κι αυτός πολιτικό στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα αξιολογημένο. Εκτός και αν έκανε και αυτός αίτηση να εγγραφεί στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ και δεν το ξέρουμε επίσης οπότε θα δείξει τι θα φέρει ο χρόνος.


Την ακροδεξιά περσόνα της ΝΔ τη γνωρίζετε όλοι σας. Ο λόγος για τον Άδωνη που ουδείς μπορεί να ξεχάσει ότι υπήρξε υμνητής της χούντας, υπήρξε αμφισβητίας των νεκρών του Πολυτεχνείου, υπήρξε χυδαίος αντικομμουνιστής κλπ κλπ και σήμερα δίνει τον τόνο της ΝΔ όντας αντιπρόεδρός της. Ο Άδωνης λοιπόν που εγκαλείται από την κυβέρνηση για τα πεπραγμένα του ως υπουργός στο Υγείας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και εμπλέκει το ονομα του Σπυρίδη που ως γνωστόν διορίστηκε από τον Πολλάκη ως γενικός επιθεωρητής στον ΕΟΠΥΥ.
Ρωτάει τον υπουργό υγείας ο Άδωνης αν διαθέτει και ποια είναι τα προσόντα του Σπυρίδη για τη θέση αυτή και αν δεν τα διαθέτει γιατί διορίστηκε. Επίσης ρωτάει ο αντιπρόεδρος υμνητής του Παττακού αν υπήρχε και ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος που παύτηκε μια κυρία που ήταν στη θέση του Σπυρίδη και την οποία είχε διορίσει η Κυβέρνηση Σαμαρά.

Είναι προφανές ότι ο διορισμός Σπυρίδη υπακούει σε μια ξεκάθαρη λογική που δεν είναι άλλη από το να μπουν σε θέσεις κλειδιά άνθρωποι έμπιστοι και που θα την υπηρετήσουν με συνέπεια διότι θέλουν να στηρίξουν πολιτικά την κυβέρνηση του Σύριζα. Εξ άλλου, ο Σπυρίδης είναι στέλεχος του Σύριζα και το μοναδικό του προσόν είναι αυτό και κανένα άλλο αλλά, κατά πως φαίνεται, για να προχωρήσει η δουλειά απαιτείται σε θέσεις κλειδιά να τοποθετούνται τέτοιοι άνθρωποι και όχι κάτι τύποι με άπειρα πτυχία οι οποίοι αποδεικνύονται μπούφοι πετρωτοί και ενίοτε μη ανθεκτικοί στις σειρήνες των προμηθειών και των μιζών. 

Κλείνω με μια άλλη υπόθεση. Κώστα Ναλμπάντη να τους χαίρεσαι



Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Βένους που ζητάει να προσλάβει προσωπικό για την θερινή περίοδο στο εργοστάσιο της Αλεξάνδρειας.

*Οι φωτογραφίες είναι από ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ, ΒΕΡΟΙΩΤΗ και ΕΜΒΟΛΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καρανίκας, Σπυρίδης . Ο επόμενος? Άντε και στα δικά σου στον τομέα ενημέρωσης .

AAA είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ Κε ανωνυμε 8:02 αφισοκολλητης στο ΣΥΡΙΖΑ, αν σε απολυσουν απο τη ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΑΑΑ Κάτι τέτοια ανθρωπάκια σαν εσένα ψηφίζουν τα κόμματα που αναφέρεις και το κόμμα που και εσύ ανήκεις.